Η Ελένη Μενεγάκη μιλά για την κόρη της κουμπάρας της, Νατάσσας Θεοδωρίδου

Πατούλια Κατερίνα
Η Ελένη Μενεγάκη μιλά για την κόρη της κουμπάρας της, Νατάσσας Θεοδωρίδου

Το σχόλιο της Ελένης για τη Νατάσσα

Όλος αυτός ο θόρυβος που αφορά την κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου, σχετικά με τον κορονοϊό και το υποτιθέμενο πάρτι στη Θεσσαλονίκη όπως ανέφεραν δημοσιεύματα, δεν θα περνούσε απαρατήρητος και από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο δικηγόρος της Χριστιάνας Μπέτα, της 25χρονης κόρης της τραγουδίστριας έχει ήδη διαψεύσει από χθες τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ξεκαθαρίζοντας την αλήθεια ενώ και Νατάσσα έσπευσε μέσα από ένα μήνυμα στο Instagram να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ειδικά εναντίον εκείνων που χρησιμοποίησαν την κόρη της για να επιτεθούν έμμεσα στην ίδια.

«Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους όπως και το δικό μου.

Την επόμενη φορά όμως, η επίθεση στο πρόσωπό μου να είναι ευθεία και όχι μέσω των παιδιών μου – ξέρετε εσείς” ανέφερε στην ανάρτησή της η Νατάσα Θεοδωρίδου και συμπλήρωσε “@bbettak σε λατρεύω”», έγραψε η Θεοδωρίδου και την ανάρτηση αυτή έσπευσε να σχολιάσει και η Ελένη Μενεγάκη.

Σου θυμίζουμε πως η τραγουδίστρια με τον πρώην σύζυγό της, Ανδρέα Φουστάνο είχε παντρέψει την παρουσιάστρια με τον Γιάννη Λάτσιο και βάπτισαν τον πρωτότοκο γιο της Ελένης, Άγγελο. Στα χρόνια που πέρασαν, η σχέση ανάμεσα στις δύο κουμπάρες είχε σκαμπανεβάσματα με τις φήμες να θέλουν την Ελένη και τη Νατάσσα από μακριά αγαπημένες πια.



Πάντως, η Ελένη έσπευσε να παίξει το θέμα της Χριστιάννας και να συμπαρασταθεί στη νονά του γιου της. Δες στην gallery παρακάτω τι ακριβώς είπε: