Γεια σας Friends! Τον Τσάντλερ άκα Matthew Perry τον έχεις δει τελευταία;

Γεια σας Friends! Τον Τσάντλερ άκα Matthew Perry τον έχεις δει τελευταία;

O Τσάντλερ άλλαξε πολύ

Από το 1994 ως το 2004, τα τηλεοπτικά Φιλαράκια έγραψαν ιστορία στη μικρή οθόνη και μέχρι και σήμερα, εκατό χιλιάδες επαναλήψεις μετά, μας κάνουν να γελάμε.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της θρυλικής πεντάδας, ο Matthew Perry έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των μίντια πολλές φορές και όχι για καλό λόγο.

Βλέπεις ο 50χρονος ηθοποιός για πολλά χρόνια υπήρξε κάτω από την επήρεια ουσιών και έχει παραδεχτεί πως σε πολλά γυρίσματα από τα Φιλαράκια, δεν θυμόταν ούτε μία λεπτομέρεια, ούτε καν τα λόγια του.

Μετά τις δύσκολες στιγμές πριν δύο χρόνια, όταν έμεινε στο νοσοκομείο για πάνω από 40 μέρες, ο τηλεοπτικός Chandler Bing δείχνει να έχει βρει τον παλιό του εαυτό αλλά η εμφάνισή του έχει αλλάξει δραματικά.

Ενώ η καραντίνα μένει ως έχει στο Malibu, ο Perry έδωσε το παρόν στις πορείες διαμαρτυρίας για τον George Floyd ενώ ο φακός των παπαράτσι τον πέτυχε στο δρόμο για το φαρμακείο.



Ο Perry κυκλοφορούσε στον δρόμο με casual ρούχα και η αλήθεια είναι πως έχει πάρει αρκετά κιλά, διαφέροντας από τον άνθρωπο που γνωρίσαμε πριν 25 χρόνια.

Πριν λίγο καιρό και τα πέντε Φιλαράκια είχαν επιβεβαιώσει το τηλεοπτικό τους reunion όμως ο κορονοϊός χάλασε τα σχέδιά τους.