Οι τελευταίες φωτογραφίες της star φουντώνουν τις φήμες εγκυμοσύνης (photos)

Οι τελευταίες φωτογραφίες της star φουντώνουν τις φήμες εγκυμοσύνης (photos)

Λες να περιμένει το πρώτο της παιδί η τραγουδίστρια;

Τον τελευταίο καιρό η διάσημη τραγουδίστρια απασχολεί πολύ τα Media περισσότερο με τα προσωπικά της παρά με τα επαγγελματικά της. Διαρκώς ακούγονται φήμες ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, χωρίς βέβαια η ίδια να δίνει καμία απάντηση. Ειδικότερα, τον περασμένο Φεβρουάριο η superstar δημοσίευσε ένα περίεργο βίντεο στο οποίο τεχνηέντως δεν έδειχνε την κοιλιά της και αμέσως οι fans άρχισαν να λένε ότι είναι έγκυος δίχως να μάθουμε ποτέ τι συνέβη τελικά. Κάτι παρόμοιο συνέβη και πριν ένα μήνα, όταν η τραγουδίστρια άρχισε τις νύξεις περί εγκυμοσύνης λέγοντας ότι έχει συχνές λιγούρες κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε στο Twitter με τους θαυμαστές της, με αφορμή τη συμμετοχή της στο Remix του τραγουδιού «Say So».

Και τώρα, όμως, με τις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, οι φήμες φούντωσαν ότι η star- πριν καλά καλά κλείσει ένα έτος γάμου- είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Τόση ώρα μιλάμε για τη… Nicki Minaj. Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες ναι μεν φορά μαγιό, αλλά καλύπτει τόσο αριστοτεχνικά την κοιλιά της, που δεν μπορούμε παρά να αναρωτιόμαστε έντονα αν διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Εκτός από αυτό, όμως, και το background των φωτογραφιών μάς έβαλε σε σκέψεις ότι η τραγουδίστρια κάτι κρύβει. Βρε, λες; Για δες τις εν λόγω φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Δανάη Παππά: Οι μαγικές διακοπές στο Ιόνιο με τον σύντροφό της (photos+vid)