Amal Clooney: Ο George της πήρε τα παιδιά και η κατάσταση είναι άσχημη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Amal Clooney: Ο George της πήρε τα παιδιά και η κατάσταση είναι άσχημη

Ο ηθοποιός ζει μέσα στο άγχος

Πέρυσι, το National Enquirer ισχυρίστηκε ότι ο George Clooney τσακώθηκε με τη γυναίκα του, Amal Clooney και πήρε τα δίδυμα τους σε ένα ασφαλές σπίτι. Μια ανώνυμη πηγή ανέφερε στο tabloid ότι το ζευγάρι οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε διαζύγιο αξίας τουλάχιστον 500 εκατομμυρίων δολαρίων. Φήμες αναφέρουν, πως το πολιτικό έργο της Amal έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους, ωστόσο κανένα συγκεκριμένο αποδεικτικό στοιχείο δεν μπορεί να αποδείξει ότι αυτές οι φήμες ισχύουν.

«Ο George είναι θυμωμένος που οι σκληρές προσπάθειες της γυναίκας του για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν αφήσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Δυσκολεύεται πολύ με αυτό, και προκαλεί μεγάλη ρήξη στον γάμο τους», ισχυρίστηκε μια ανώνυμη πηγή, σύμφωνα με το National Enquirer. Η πηγή ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Clooney πήρε τα δίδυμα τους στο σπίτι τους στη Σαρδηνία, όπου και παρακολουθούνται από την 24ωρη ομάδα ασφαλείας τους. Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, ο ηθοποιός έμενε συνεχώς στη βίλα τους με τα παιδιά, όσο η Amal ήταν απασχολημένη με την υπόθεση εναντίον του ISIS.

«Ζει με συνεχές άγχος… Όλοι ελπίζουν ότι αυτός και η Amal μπορούν να καταλήξουν σε συμβιβασμό γι’ αυτό, αλλά ο George δεν δίνει άλλες ευκαιρίες, ακόμα κι αν η Amal δεν μπορεί να καταλάβει τις πράξεις του. Ήταν δύσκολοι αυτοί οι μήνες για το διάσημο ζευγάρι. Ο καθένας μπορεί να το δει αυτό, και το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν ο γάμος τους αυτή τη στιγμή ήταν περισσότερο άγχος και ένταση. Θα είναι θαύμα αν επιβιώσουν από αυτό », είπε η ανώνυμη πηγή.

Υπάρχουν βέβαια και πι πηγές αυτές που διαψεύδουν την είδηση και την άσχημη κατάσταση στη σχέση των Amal – George, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους.