Κάτια Ζυγούλη: Η throwback φωτογραφία που αποδεικνύει ότι είχε στυλ από κούνια

Κάτια Ζυγούλη: Η throwback φωτογραφία που αποδεικνύει ότι είχε στυλ από κούνια

Από μωρό φαινόταν ποιον δρόμο θα ακολουθήσει...

Η Κάτια Ζυγούλη είναι μία από τις πιο κομψές και διακριτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να απείχε, αλλά τώρα επέστρεψε με δική της εκπομπή μόδας στην ΕΡΤ, ενώ εδώ και αρκετό καιρό είναι πολύ ενεργή στα social media.

Το μοντέλο και σύζυγος του Σάκη Ρουβά δε σταματά να μας δείχνει πώς περνά την πολυάσχολη καθημερινότητά της με τέσσερα παιδιά, αλλά και όλα όσα κάνει για να περιποιηθεί τον εαυτό της. Άλλωστε, μοιράζεται και τα μικρά μυστικά ομορφιάς της μέσα από το κανάλι της στο youtube.

Αυτή τη φορά, όμως, η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τότε που ήταν μωρό και μας απέδειξε ότι… φαινόταν από μικρή πως θα ακολουθήσει το χώρο του μόντελινγκ και θα εξελιχθεί σε μια πολύ στυλάτη και εντυπωσιακή γυναίκα.

Όπως θα δεις και στην επίμαχη φωτογραφία, η Κάτια είναι ένα πανέμορφο μωρό. Τότε, σε ηλικία ενός έτους, οι γονείς της την είχαν ντύσει στα κόκκινα! Η Κάτια δημοσίευσε τη φωτογραφία λέγοντας πως το κόκκινο είναι ένα χρώμα που δεν προτιμά σήμερα και έδωσε το δικό της μήνυμα και συμβουλή στο νεότερο εαυτό της, αλλά και στα παιδιά της!

Δες στην παρακάτω gallery τη throwback φωτογραφία και όσα έγραψε η όμορφη Κάτια Ζυγούλη:

Διάβασε ακόμα: Η κόρη της Angelina Jolie, Vivienne, βίωσε μια τεράστια απώλεια στην καραντίνα