Ανατροπή στο παλάτι: Η κόντρα με τη Meghan ξεκίνησε νωρίτερα απ’ όσο φαντάζεσαι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ανατροπή στο παλάτι: Η κόντρα με τη Meghan ξεκίνησε νωρίτερα απ’ όσο φαντάζεσαι

Πάει καθόλου το μυαλό σου;

Μπορεί η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry να έχουν κλείσει ήδη δυο χρόνια παντρεμένοι και σχεδόν ένα τρίμηνο χωρίς τους βασιλικούς τους τίτλους, όμως υπάρχει μια ανατροπή σε σχέση με την Meghan και τον Harry, η οποία ίσως και να αλλάζει πολλά από αυτά που γνωρίζαμε μέχρι τότε. Από τότε που παντρεύτηκαν λίγο καιρό αργότερα το ζευγάρι άρχισε να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα, τόσο με άλλα μέλη της οικογένειας, όσο και με τον Βρετανικό τύπο, με τον οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακόμη στα δικαστήρια έπειτα από μηνύσεις που έγιναν, για συκοφαντική δυσφήμιση κ.λ.π.

Πότε όμως ξεκίνησε πραγματικά η κόντρα και η τριβή ανάμεσα στη Meghan και την βασιλική οικογένεια; Σίγουρα όχι τότε που νομίζαμε, και γι’ αυτό κάπως εκστασιαστήκαμε διαβάζοντας την είδηση αυτή για το παλάτι και τη σχέση με τη Meghan. Οι τριβές άρχισαν να εμφανίζονται στη σχέση της Meghan Markle με την βασιλική οικογένεια, τέσσερις μέρες μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε η βασιλική συγγραφέας Lady Colin Campbell σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Daily Star Online.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex παντρεύτηκαν το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 σε μια λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στο κάστρο του Windsor. Μέχρι την Τετάρτη 23 Μαΐου η Meghan Markle ήταν το top θέμα συζήτησης στο σπίτι της Lady Colin, καθώς η Meghan είχε κάνει κάτι εκπληκτικό στο πάρτι για τα 70α γενέθλια του πρίγκιπα Κάρολου, την προηγούμενη μέρα.

Η Lady Colin Campbell, γνωστή για το βιβλίο της με τις καλύτερες πωλήσεις το 1992, Diana in Private: The Princess Nobody είπε στην Daily Star Online πώς η βασιλική οικογένεια ήθελε να είναι η Meghan η μεγαλύτερη «επιτυχία» τους, αλλά τα προειδοποιητικά σημάδια εμφανίστηκαν μόλις τέσσερις ημέρες μετά τον πλούσιο γάμο. Η Lady C έκανε την αποκάλυψη ενόψει του νέου πολυαναμενόμενου βιβλίου της, Meghan and Harry: The Real Story, το οποίο δημοσιεύεται αργότερα αυτό το μήνα.

Δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς έκανε σε αυτό το πάρτι που ενόχλησε και την πήραν με κακό μάτι, όμως όπως έχουμε δει τα δύο αυτά χρόνια δεν διένυε και την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, μέχρι που έφυγε για τον Καναδά.