Τα spoilers στο MasterChef επιβεβαιώθηκαν: Αυτοί οι δύο πέρασαν στον τελικό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα spoilers στο MasterChef επιβεβαιώθηκαν: Αυτοί οι δύο πέρασαν στον τελικό

Θα επιβεβαιωθούν και στον τελικό άραγε;

Το MasterChef Greece 4 μπήκε στην τελική ευθεία και την Τετάρτη θα μάθουμε ποιος είναι αυτός που θα πάρει τον τίτλο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο. Ο ημιτελικός του reality μαγειρικής πραγματοποιήθηκε σήμερα και τα spoiler δεν θα μπορούσαν να πέσουν έξω. Αφού πρώτα το Twitter σχολίασε την Μαρία και την κακία της απέναντι στον Σταυρή αποκαλώντας τον εγωιστή και πως έχει έπαρση, στη συνέχεια σχολίασε τα κλάματα του Τζον

Και θα μας ρωτήσεις γιατί έκλαψε ο Τζον. Και αν δεν το παρακολούθησες θα σου πούμε πως ο Τζο έκλαψε από χαρά για τον φίλο του Σταυρή, ο οποίος κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας και πέρασε απευθείας στον τελικό με το carrot cake που έφτιαξε. Ναι ένα γλυκό τον πήγε στον τελικό και έκανε πράξη αυτό που είχε πει από τις οντισιόν, πως στόχος του είναι μόνο ο τελικός, και τα κατάφερε. Του αξίζουν όλα τα μπράβο και όλες οι συγκινήσεις από τους φίλους του.

Ο ημιτελικός όμως δεν τελείωσε εκεί. Στη συνέχεια έπρεπε να μάθουμε ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει από την πρώτη δοκιμασία. Η Μαρία δεν βρισκόταν στη δυάδα αυτή, και η αποχώρηση κρίθηκε ανάμεσα στον Σταύρο και τον Τζον. Ο γλυκύτατος Φιλιππινέζος αποχαιρέτισε στους τέσσερις του διαγωνισμού, με τον Σταύρο να περνάει στον επόμενο γύρο και να διαγωνίζεται εκ νέου με την Μαρία.

Ο Τζον δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και τη συγκίνησή του και όπως είπε και ο ίδιος φεύγει με περηφάνεια για το σπίτι του. Ο δεύτερος γύρος κρίθηκε ανάμεσα στην Μαρία και τον Σταύρο και ξέραμε το αποτέλεσμα πριν καν δούμε την μαγειρική μονομαχία.

Σταύρος και Μαρία κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο, το οποίο εμείς ούτε σε μπλοκ ζωγραφικής δεν θα πετυχαίναμε. Πιτσούνι αλά πολίτα ήταν το πιάτο της αντιγραφής, με τα βασικά υλικά να είναι πιτσούνι, αγκινάρες, νόρι, χέλι, αρακάς, λεμόνι, σκόρδο, θυμάρι και βούτυρο. Ποιος από τους δύο έκανε το καλύτερο πιάτο;

Μαρία που ήταν ομολογουμένως καλή στα πιάτα αντιγραφής ή Σταύρος;

Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν ακόμη μια φορά και στην επόμενη φάση και στη μονομαχία του τελικού θα δούμε τον Σταυρή με τον Σταύρο Βαρθαλίτη που συγκέντρωσε 24 βαθμούς με τρία 8άρια.