Όλη η αλήθεια για τον ζωντανό τελικό του MasterChef 4:

Πατούλια Κατερίνα
Όλη η αλήθεια για τον ζωντανό τελικό του MasterChef 4:

Τι θα δούμε στο Live κομμάτι του τελικού

Είμαστε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 4 και ο χτεσινός ημιτελικός έφερε τον Σταύρο και τον Σταυρή στην θέση των αντιπάλων για το μεγάλο έπαθλο.

Ο χτεσινός ημτελικός σε τίποτα δε θύμιζε τις προηγούμενες χρονιές με τα ταξίδια στο εξωτερικό και τις δοκιμασίες εκτός Ελλάδας. Ήταν μάλιστα και η πρώτη φορά που ο Σωτήρης Κοτιζάς μίλησε ανοιχτά και ξεκάθαρα για τον κορονοϊό εξηγώντας στα παιδιά πως άλλα πράγματα, πολύ μεγάλα είχαν αρχικά σχεδιαστεί από την παραγωγή και αλλιώς καταλήξαμε να βιώνουμε την φετινή σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Και μόλις σήμερα, η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day αποκάλυψε τι θα δούμε επιτέλους στο Live κομμάτι του τελικού. Και λέμε κομμάτι γιατί αν περιμένεις να δεις τον αυριανό τελικό Live, κάνεις λάθος.

Βλέπεις, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ένα πολύ πολύ μικρό τμήμα του τελικού θα μεταδοθεί ζωντανά και μιλάμε για διάρκεια μικρότερη του μισαώρου. Κι όχι μόνο.



Μέσα στο στούντιο, στον φετινό τελικό θα δούμε μόνο πέντε άτομα και κανέναν άλλο, ούτε καν τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες όλο αυτό το διάστημα. Ποιοι είναι οι πέντε και ποια η φετινή πρωτοτυπία; Δες παρακάτω