Η Μαρία Μπέη με κόκκινα μαλλιά δεν θυμίζει σε τίποτα την παίκτρια του MasterChef 4

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Μαρία Μπέη με κόκκινα μαλλιά δεν θυμίζει σε τίποτα την παίκτρια του MasterChef 4

Μπορεί και να μην την αναγνωρίζαμε στο δρόμο

Η Μαρία Μπέη έγινε γνωστή μέσα από το MasterChef 4, με τον κύκλο της να κλείνει το βράδυ της Δευτέρας όταν και αποχώρησε στον ημιτελικό του reality μαγειρικής κατακτώντας όμως την εξαιρετική τρίτη θέση του παιχνιδιού. Είχε προκαλέσει ιδιαίτερες εντυπώσεις από τις οντισιόν ακόμη, όταν εμφανίστηκε μπροστά στους τρεις κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά και το πιάτο που έφτιαξε είχε κόλλυβα. Αυτό όχι μόνο εντυπωσίασε γευστικά τους κριτές, αλλά της έδωσε και μια θέση στο σπίτι του MasterChef 4.

Οι κριτές μίλησαν πολλές φορές για την εξέλιξή της μέσα στο παιχνίδι, όμως οι MasterChef φανς θεωρούν πως τα περισσότερα και το γεγονός πως έφτασε μέχρι τον ημιτελικό τα χρωστάει όλα στον Δημήτρη Μπέλλο, ο οποίος τη βοηθούσε κάθε φορά που μαγείρευε. Η Μαρία φάνηκε να έχει αρκετούς haters, με το Twitter να κάνει χαμό κάθε φορά που η παίκτρια έκανε ή έλεγε κάτι. Το αποκορύφωμα βέβαια μας το άφησε για το τέλος, όταν η ίδια κατηγόρησε τον Σταυρή για έπαρση και εγωισμό, και σε όλο το επεισόδιο, δεν σταμάτησε λεπτό να μιλά για τον εαυτό της και για το γεγονός πως το τρόπαιο γράφει επάνω το όνομά της.

Η Μαρία είχε πάντα ένα ιδιαίτερο βάψιμο, ενώ και τα μαύρα μακριά μαλλιά της την έκαναν να μοιάζει πολύ με το κοριτσάκι στην οικογένεια Adams, πράγμα που παρατήρησαν αρκετοί και το σχολίασαν. Κι ενώ την είχαμε συνηθίσει με αυτό το μαύρο χρώμα στα μαλλιά, είδαμε κάποιες φωτό που πραγματικά μας ξάφνιασαν.

Έχεις δει τη Μαρία με κόκκινα μαλλιά; Αν όχι τότε δεν ξέρεις τι χάνεις. Μια μικρή βόλτα χρειάστηκε να κάνουμε στο Instagram account της για να ανακαλύψουμε αυτές τις παλιές της φωτογραφίες. Η Μαρία Μπέη με κόκκινα μαλλιά είναι μια άλλη και το σίγουρο είναι ένα: πως αν τη βλέπαμε τώρα έτσι κάπου έξω δεν θα την αναγνωρίζαμε με τίποτα. Όπως και να ‘χει, πιστεύουμε πως και αυτό το χρώμα της πάει πολύ.