Η πικρή αλήθεια για την καθαριότητα στο σπίτι του MasterChef 4 έγινε γνωστή

Πατούλια Κατερίνα
Η πικρή αλήθεια για την καθαριότητα στο σπίτι του MasterChef 4 έγινε γνωστή

Τι επιβεβαιώθηκε για κάποιους παίκτες

Όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 4 και ο Σταύρος Βαρθαλίτης με τον Σταυρή Γεωργίου ετοιμάζονται να μονομαχήσουν για τον τίτλο του MasterChef 2020.

Φέτος και εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, τα ταξίδια που συνηθίζαμε να βλέπουμε στο ριάλιτι μαγειρικής ακυρώθηκαν, τα ομαδικά έπαθλα δεν είχαν κάποια έξοδο σε εστιατόριο ή αλλού, οπότε οι παίκτες αναγκαστικά έμειναν κλεισμένοι στο σπίτι του MasterChef.

Κι όταν πολλοί άνθρωποι μένουν πολλές ώρες κλεισμένοι σε ένα σπίτι, ένα συνεργείο καθαρισμού δεν αρκεί για να κρατά τα άτομα καθαρά και το σπίτι καθαρότερο.

Την αρχή για τα παράπονα που αφορούσαν στην καθαριότητα και υγιεινή, είχε κάνει η Κατερίνα Λένη, το είδωλο του φετινού MasterChef που είχε εξηγήσει πολλά καθαρά, πως συγκεκριμένα άτομα στο παιχνίδι δεν φρόντιζαν και πολύ για την δική τους καθαριότητα και προσωπική υγιεινή.

Και σήμερα, που ο Τζον βρέθηκε στην Φωλιά των Κου Κου, αποφάσισε να αποκαλύψει κι αυτός πως προσπάθησε πολύ για να κρατήσει το σπίτι του MasterChef καθαρό.

Ο Τζον μάλιστα ήταν η εξαίρεση ανάμεσα στους παίκτες που δεν περίμενε το συνεργείο καθαρισμού και φρόντιζε ο ίδιος καθημερινά από το πρωί να καθαρίζει το σπίτι.

Ο Τζον άφησε μάλιστα αιχμές για άλλους συ



Το παραπάνω βίντεο είναι απλά διαφωτιστικό.