MasterChef 4 τελικός: Ο Σταυρής έκανε το πιο καυστικό σχόλιο του εξαμήνου

MasterChef 4 τελικός: Ο Σταυρής έκανε το πιο καυστικό σχόλιο του εξαμήνου

Ο Σταυρής έκανε την πιο επική δήλωση στον αποψινό τελικό του #masterchefgr

Είμαστε όλοι και όλες συντονισμένες μπροστά από τις τηλεοράσεις μας παρακολουθώντας τον τελικό του MasterChef 4. Μπορεί οι παίκτες να μην έχουν καταφέρει λόγω των καταστάσεων να παραβρεθούν εντός του στούντιο αλλά έκαναν έντονη την παρουσία τους μέσω skype.

Και τέθηκε το εξής ερώτημα στους δύο παίκτες, τον Σταύρο και τον Σταυρή που βρίσκονται στον τελικό διεκδικώντας το έπαθλο. Ποιον από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει θα θεωρούσαν μεγάλο τους αντίπαλο.

«Τον Σταύρο και τον Μπέλλο», απάντησε πως θεωρεί άξιους αντιπάλους του ο Σταυρής και λίγο αργότερα ήρθε το πιο καυστικό σχόλιο των τελευταίων έξι μηνών.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μπέλλος απάντησε μέσω skype ότι τον θεωρεί έναν εξίσου δυνατό αντίπαλο κι έναν πολύ καλό μάγειρα.

Από την άλλη ο Σταύρος Βαρθαλίτης απάντησε τους εξής: Τον Τζον, τον Δημήτρη αλλά και τον Ηλία, παρότι δεν ταίριαζαν σαν χαρακτήρες.

Ο Ηλίας Καζιόλι δήλωσε μέσω skype ότι το μόνο κοινό που ‘χει με τον Σταυρή είναι ότι κι εκείνος που και που περιποιείται τα φρύδια του. O Σταυρής εξομολογήθηκε ότι δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον συγκεκριμένο παίκτη και κάπου εκεί ήρθε το πιο ''επικό'' του σχόλιο που ήδη έχει προκαλέσει χαμό στο twitter.

«Σημασία έχει ότι εγώ είμαι στον τελικό κι ο Ηλίας στον καναπέ!».