MasterChef 4 Τελικός: Τι συμβαίνει στο twitter αυτήν τη στιγμή (photos)

MasterChef 4 Τελικός: Τι συμβαίνει στο twitter αυτήν τη στιγμή (photos)

Αν είσαι fan του MasterChef γνωρίζεις πολύ καλά πως απόψε ο τέταρτος κύκλος ολοκληρώνεται και θα έχουμε νικητή. Σε αρκετά λεπτά της ώρας θα γνωρίζουμε αν ο Σταυρής ή ο Σταύρος θα είναι ο τέταρτος MasterChef της χώρας. Εμείς σου μεταφέραμε όλα όσα συνέβαιναν όλους αυτούς τους μήνες όχι μόνο στα επεισόδια του reality αλλά και στα social media. Κυρίως στο twitter αφού εκεί μπορεί κανείς να βρει τα πιο χιουμοριστικά σχόλια.

Αποχαιρετάμε, λοιπόν, το MasterChef 4 με τα καλύτερα tweets της βραδιάς του τελικού. Τι γράφουν οι χρήστες; Ποιον σχολιάζουν; Τι λένε για τα πιάτα; Και ποιον υποδεικνύουν εκείνοι για νικητή.

Μήπως δεν είδες το χθεσινό επεισόδιο; Aς σου δώσουμε ένα brief για να ξέρεις τι παρακολουθείς και σήμερα.

Οι δύο φιναλίστ, Σταύρος και Σταυρής, μαγείρεψαν δίχως αύριο και κλήθηκαν να παρουσίασουν δύο πιάτα: Το απόλυτο δεκάρι, σύμφωνα πάντα με τη δική τους άποψη και το signature πιάτο, δηλαδή αυτό που τους χαρακτηρίζει πιο πολύ. Φυσικά τα ευτράπελα και το χιούμορ δεν έλειψαν, με τους τρεις κριτές να είναι σε τρελά κέφια, τον ιδρώτα του Βαρθαλίτη να κάνει και πάλι την εμφάνισή του και φυσικά το κράξιμο-πάντα με αγάπη-ανάμεσα στγους δύο διαγωνιζόμενους να μην λείπει.

Ο Βαρθαλίτης λοιπόν, παρουσιάσε το δεκάρι του καρυδόπιτα με σοκολάτα (με λίγο διαφορετικό τρόπο) και το signature αρνί με ρεβυθάδα ενώ ο Σταυρής αντίστοιχα burger με παστέλι και parfait από συκώτι κοτόπουλου, ψωμί μπανάνας και πολλά άλλα υπέροχα -στο άκουσμα σίγουρα- πράγματα .