Είναι η Jennifer Lopez το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Harry-Meghan Markle;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι η Jennifer Lopez το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Harry-Meghan Markle;

Εμμ τι έχουμε εδώ;

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είδαμε τελευταία φορά τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι πια στο προσκήνιο. Πάντα κάτι συμβαίνει, και πάντα θα υπάρχει μία είδηση για το πριγκιπικό ζεύγος στο διαδίκτυο, η οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα μας παραξενέψει. Αυτή τη φορά η είδηση δεν αφορά μόνο τον Harry και τη Meghan, αλλά και μία ακόμη star που δεν πάει ο νους σου ότι ζηλεύει η Meghan.

Η Meghan Markle, φέρεται να ζηλεύει επειδή ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Harry, έχει crush με τη Jennifer Lopez. Σύμφωνα με το New Idea, η έλξη του πρίγκιπα Harry για τη Lopez ξεκίνησε αφού είχαν ένα ιδιωτικό δείπνο στο Μαϊάμι με τους συζύγους τους. Νωρίτερα φέτος, αναφέρθηκαν πληροφορίες ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle συναντήθηκαν με τους Lopez και Alex Rodriguez. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες από τη φημολογούμενη συνάντησή τους δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Μια ανώνυμη πηγή ανέφερε στο New Idea ότι από εκείνο το βράδυ, ο πρίγκιπας Harry δεν έχει σταματήσει να μιλάει για τη Jennifer Lopez και πως ενθαρρύνει τη Markle να προσκαλέσει τους Lopez και Rodriguez στο σπίτι τους.

Ωστόσο, η πηγή ισχυρίστηκε ότι η Meghan δεν είναι σίγουρος αν αυτή είναι καλή ιδέα, καθώς ο πρίγκιπας Harry έχει τρελαθεί με εκείνη. Και αναρωτιόμαστε εμείς τώρα, πόση ισχύ έχει άραγε αυτή η είδηση; Η απάντηση θα σε ξαφνιάσει, μπορεί και όχι. Πληροφορίες από άλλο tabloid χαρακτηρίζουν την είδηση ως αναληθή και πως δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο από την πλευρά του Harry, και ούτε η Meghan ζηλεύει.

Και αυτό μας φαίνεται λίγο πιο πειστικό είναι η αλήθεια.