Μπόμπα-Βερνίκου: Αχώριστες οι κουμπάρες στη Μύκονο (photos)

Μπόμπα-Βερνίκου: Αχώριστες οι κουμπάρες στη Μύκονο (photos)

Οι δύο φίλες πέρασαν μερικές μέρες ξεκούρασης στο νησί των ανέμων.

Η καραντίνα και ο εγκλεισμός στο σπίτι μάς έκαναν να αναζητάμε όσο ποτέ άλλοτε λίγες μέρες ξεκούρασης, χαλάρωσης, αλλαγής παραστάσεων και διακοπών. Στο ίδιο mood βρέθηκε και η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία- μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό- είχε μεγάλη ανάγκη να ξεσκάσει. Έτσι, δεν έχασε καιρό και πριν λίγες μέρες ετοίμασε βαλίτσες για τα νησιά των Κυκλάδων.

Μετά τη Σίφνο και τη Μήλο όπου πέρασε μαγικές στιγμές, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη βρέθηκε στη Μύκονο, μαζί με την καλή φίλη της, Μαρίνα Βερνίκου. Άλλωστε, υπάρχει ισχυρός δεσμός ανάμεσα στις δύο κυρίες, μιας και η Μαρίνα Βερνίκου πάντρεψε τον Σεπτέμβριο του 2018 τη Χριστίνα και τον Σάκη στο Βαθύ της Σίφνου. Οι δυο τους επισφράγισαν τη δυνατή φιλία τους με αυτήν την κουμπαριά.

Οι δύο καλές φίλες, λοιπόν, απόλαυσαν τις βόλτες τους στα Ματογιάννια και στα σοκάκια του νησιού, ενώ συνάντησαν και τον καλό τους φίλο και ηθοποιό, Μάνο Γαβρά, ο οποίος διατηρεί επιχειρήσεις εστίασης εκεί. Στην παρέα προστέθηκε ακόμα μία φίλη τους.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες της παρακάτω gallery, όλοι τους ήταν σε απόλυτα χαλαρό mood, με casual outfits και απολάμβαναν τη θέα του Αιγαίου και τη βόλτα τους στη Μικρή Βενετία της Μυκόνου κάνοντάς μας πραγματικά να ζηλεύουμε και να θέλουμε να βρεθούμε ως δια μαγείας εκεί!

Δες τις φωτογραφίες στην gallery!

Διάβασε ακόμα: Πετρετζίκης: Έτσι σχολίασε ο πρώτος Έλληνας MasterChef τη νίκη του Σταύρου