Μαρία Ηλιάκη: Θα «λιώσεις» με την τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της (photos)

Μαρία Ηλιάκη: Θα «λιώσεις» με την τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της (photos)

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας… μεγάλος!

Τα τελευταία δύο χρόνια η Μαρία Ηλιάκη είναι τρελά ερωτευμένη και σε μια υπέροχη σχέση με τον γυναικολόγο, Στέλιο Μανουσάκη. Ο αγαπημένος της ζει και εργάζεται στην Ελβετία με αποτέλεσμα εδώ και μια διετία η Μαρία να μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Ζυρίχη. Αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν την ενοχλεί καθόλου, όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της.

Η ξανθιά παρουσιάστρια αναγκάστηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να μείνει μακριά από τον σύντροφό της για τρεις σχεδόν μήνες μιας και εκείνη βρισκόταν εδώ στην Ελλάδα όταν ανακοινώθηκε το lockdown, ενώ εκείνος ήταν στην Ελβετία.

Το ερωτευμένο ζευγάρι τώρα ανυπομονεί να συναντηθεί και ο Στέλιος Μανουσάκης έδειξε αυτήν τη διάθεσή του με το τελευταίο του post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γοητευτικός γυναικολόγος δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το κορίτσι του δείχνοντας έτσι πόσο πολύ του έχει λείψει η Μαρία. Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέλιος μοιράζεται στα social media κοινή φωτογραφία με την παρουσιάστρια μιας και ο έρωτάς τους είναι γνωστός εδώ και πολύ καιρό.


https://www.instagram.com/p/B91FIB_HQOi

Το ίδιο και η Μαρία, όμως. Μιλά ανοιχτά για τη σχέση της στους δημοσιογράφους και δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες με τον αγαπημένο της. Αυτή, όμως, η φωτογραφία που θα δεις στην παρακάτω gallery, αλλά και η λεζάντα θα σε κάνουν να «λιώσεις».

Διάβασε ακόμα: Μπόμπα-Βερνίκου: Αχώριστες οι κουμπάρες στη Μύκονο (photos)