Αντέχεις να δεις τη Δανάη Παππά με το καυτό μπικίνι της στην παραλία;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αντέχεις να δεις τη Δανάη Παππά με το καυτό μπικίνι της στην παραλία;

Εμείς οριακά αντέξαμε

Την Δανάη Παππά τη γνωρίσαμε μέσα από την καθημερινή σειρά του Alpha, «Το Τατουάζ» πριν από δύο χρόνια σχεδόν. Η μελαχρινή καλλονή μας μάγεψε τόσο με το υποκριτικό της ταλέντο, όσο και με την απίστευτη μεσογειακή ομορφιά της. Καστανά μαλλιά, εκφραστικά μάτια, και ζουμερά χείλη ολοκληρώνουν το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό, και η αλήθεια είναι πως εύκολα θα μπορούσε να κάνει και καριέρα σαν μοντέλο. Καθόλου περίεργο δεν μας φαινόταν αν τη βλέπαμε στις πασαρέλες.

Αυτό που όμως κάνει τη διαφορά στην όλη εικόνα και εντυπωσιάζει, είναι το κορμί της. Ένα κορμί με αναλογίες που εύκολα μπορούν να «κόψουν» την ανάσα σε όποιον την ακολουθεί. Η νεαρή ηθοποιός ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες στο Instagram account της, και η αλήθεια είναι πως πάντα καταφέρνει να μας εντυπωσιάζει κάθε φορά και περισσότερο. Είναι αλήθεια πως πολλές φορές καθόμαστε και χαζεύουμε τις φωτογραφίες της με τις ώρες και αναρωτιόμαστε πως γίνεται να διατηρεί έτσι αυτό το κορμί. Φανταζόμαστε πως προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται ανελλιπώς για να διατηρεί τις αναλογίες της.

Το καλοκαίρι για τη Δανάη έχει ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Instagram account της. Μαζί με τον σύντροφό της γύρισαν το Ιόνιο και οι φωτογραφίες ήταν απλά μαγικές. Μας έφεραν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο των καλοκαιρινών διακοπών και στην αγωνία που νιώθουμε μέχρι να πατήσουμε το πόδι μας στην άμμο.

Μαζί με τις φωτογραφίες από τις διακοπές της είδαμε όμως και κάποιες με μαγιό και η αλήθεια είναι πως μια «σύγχυση» την πάθαμε. Η Δανάη πόζαρε με το καυτό μπικίνι της και οι αναλογίες της απλά δεν υπάρχουν.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery και θα καταλάβεις.