Το πιο όμορφο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το πιο όμορφο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται;

Αυτό και αν είναι έκπληξη

Τους τελευταίους τρεις μήνες εκτός από την καραντίνα που όλοι περάσαμε, μάθαμε πολλά νέα για την ελληνική showbiz και ανακαλύψαμε πολλά νέα ζευγάρια. Ένα από αυτά είναι και αυτό για το οποίο γράφονται οι γραμμές αυτές. Δεν είναι πάρα πολύ καιρό μαζί, είναι όμως πολύ ερωτευμένοι και μάλλον ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε από τα λεγόμενα των φίλων τους.

Εκείνος κούκλος, μελαχρινός, τραγουδιστής σε μια από τις πιο ανερχόμενες μπάντες, εκείνη ψηλή ξανθιά, κι ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια της ελληνικής showbiz. Κι ενώ γνωρίζουμε εδώ και κάποιους μήνες πως είναι σε σχέση, χθες κάτι ακούσαμε για γάμο και μια χαρά την πήραμε, ψέματα μην σου πούμε. Έχεις μήπως καταλάβει για ποιους μιλάμε; Ποιο είναι το hot ζευγάρι που πληροφορίες το θέλουν να παντρεύεται;

Ο λόγος για τον τραγουδιστή των Alcatrash, Πέτρο Πυλαρινό, και το κορίτσι που αντικατέστησε τη Τζούλια Νόβα στον Τροχό της Τύχης, Βάλια Χατζηθεοδώρου. Οι δύο νέοι είναι μαζί εδώ και κάποιους μήνες και μάλλον η σχέση τους έχει προχωρήσει περισσότερο από αυτό που φανταζόμασταν. Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά εχθές κι ενώ μιλούσαν για σχέσεις, ο παρουσιαστής ρώτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου τον Πέτρο πότε χωρίζει με τη Βάλια και εκεί ήταν που έγινε η αποκάλυψη.

Ο Αντρέας, επίσης μέλος της μπάντας και σύντροφος της Κατρίνα Τσάνταλη, πρόλαβε και απάντησε στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά για τον χωρισμό του Πέτρου, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως... "Τη Βάλια θα την παντρευτεί!". Όπως καταλαβαίνεις αυτή η ατάκα είναι μια δήλωση από μόνη της!

Δες το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί, αλλά και την αντίδραση του Πέτρου. Μήπως τελικά δεν είναι αστείο;