Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου hot ζευγαριού του Hollywood είναι γεγονός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου hot ζευγαριού του Hollywood είναι γεγονός

Έκαναν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ένας μήνας έχει περάσει πάνω κάτω από την ημέρα που έγινε γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού. Η διαφορά είναι πως αυτή τη φορά ο χωρισμός ήταν οριστικός. Μέσα στα τελευταία χρόνια οι δύο stars έχουν χωρίσει και τα έχουν βρει ξανά αρκετές φορές με πιο πρόσφατη και σχεδόν οριστική, τη φορά εκείνη που η ηθοποιός έμεινε έγκυος στο τρίτο τους παιδί. Το ζευγάρι αναθεώρησε τη σχέση του κι επέλεξε για χάρη και του μωρού τους να μην χωρίσει τελικά.

Τα χρόνια περνούσαν, τα παιδιά μεγάλωσαν κι ενώ όλοι νομίζαμε πως μεταξύ τους τα πράγματα έχουν πια φτιάξει και είναι ξανά μαζί ερωτευμένοι και αγαπημένοι με τα παιδιά τους, να σου ο φτερωτός θεός που χτύπησε την πόρτα της ηθοποιού. Έτσι ξαφνικά συμβαίνουν αυτά και χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Και ερωτεύεσαι παράφορα χωρίς να σε νοιάζει τίποτα. Κάτι τέτοιο συνέβη και στη σχέση του διάσημου ζευγαριού με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στον χωρισμό. Μπορεί στην αρχή να ισχυρίστηκαν πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, όμως οι νέες πληροφορίες άλλα μαρτυρούν. Εκτός του ότι το ειδύλλιο της ηθοποιού με το «τρίτο πρόσωπο» επιβεβαιώθηκε ήδη, υπάρχουν και φωτογραφίες για εσένα που μπορεί ακόμη να μην έχεις πειστεί για το τι συνέβη πραγματικά ανάμεσά τους.

Το νέο ζευγάρι μάλιστα φαίνεται να προχώρησε τη σχέση του ένα level ακόμη παραπάνω, αφού ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό μαζί με τον νέο της σύντροφο να βγαίνουν μαζί από το σπίτι του. Και αυτό αυτομάτως μας δίνει να καταλάβουμε πως κάποιες μέρες μένει και μαζί του. Άγνωστο παραμένει το αν θα πάρουν διαζύγιο και με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό, αλλά και τι ακριβώς θα γίνει με τα παιδιά τους.

Μπες στη gallery να δεις το ζευγάρι, αλλά και τις νέες φωτογραφίες τους.