Κακά νέα για Harry-Meghan Markle: Η ανακοίνωση που τους άλλαξε τη ζωή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κακά νέα για Harry-Meghan Markle: Η ανακοίνωση που τους άλλαξε τη ζωή

Αλλαγές για τους Sussexes

Διαβάζοντας συνεχώς δημοσιεύματα για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, ένα πράγμα μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά: γενικά από τότε που παντρεύτηκαν όλα τους πάνε κόντρα. Τα προβλήματα με τη royal family, τα θέματα με τον μπαμπά της Meghan Markle και τα ετεροθαλή αδέρφια της, οι μηνύσεις στα Βρετανικά tabloids και το δικαστήριο, και τέλος το Megxit είναι μερικά μόνο από όσα έχουν συμβεί στο ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια. Επομένως αν υπάρχει κάτι που με βεβαιότητα λες αυτό είναι πως δεν τους έχει πάει και τίποτα καλά όλο αυτό το διάστημα.

Κι ενώ με την μετακόμισή τους όλοι πίστευαν πως επιτέλους θα ηρεμήσουν τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά όσο τα φανταζόταν και οι δυο τους (κι εμείς μαζί). Μια νέα αλλαγή όμως έρχεται τώρα να ταράξει το πρώην πριγκιπικό ζεύγος, και πραγματικά πολύ στεναχωριόμαστε με όλα αυτά που τους τυχαίνουν. Από τότε που ο Harry και η Meghan αποχώρησαν από μέλη της βασιλικής οικογένειας αυτόματα κόπηκαν και όλα τα προνόμια που είχαν, ενώ και το Sussex Royal έπαψε να υπάρχει. Βέβαια πριν από κάποιους μήνες μάθαμε πως θα υπάρξει ένα καινούργιο ίδρυμα στη θέση του Sussex Royal, ενώ το όνομά του θα ήταν το Archewell, εμπνευσμένο και από τον ενός έτους γιο τους.

Και εδώ έρχονται τα κακά νέα. Όπως έγινε γνωστό κι έχει κυκλοφορήσει σε αρκετά tabloids η αίτησή τους για εμπορικό σήμα απορρίφθηκε. Ο Harry και η Meghan υπέβαλαν έγγραφα για το νέο τους φιλανθρωπικό ίδρυμα νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Ήταν ένα από τα πράγματα που έκαναν αμέσως μετά την αποχώρηση από τη βασιλική οικογένεια. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά για το ζευγάρι και τη νέα φιλανθρωπία τους. Τα έγγραφα κατοχύρωσης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων των ΗΠΑ αρνήθηκαν την εφαρμογή εμπορικών σημάτων λόγω πολλών σφαλμάτων.

Σύμφωνα με τη Sun, το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ το απέρριψε επειδή ήταν «πολύ ασαφές». Το βασιλικό ζευγάρι επίσης δεν πλήρωσε όλα τα απαιτούμενα τέλη.

«Η διατύπωση “παροχή ιστοτόπου με περιεχόμενο που σχετίζεται με φιλανθρωπία, νομισματική προσφορά, εθελοντές και ευκαιρίες σταδιοδρομίας” είναι επίσης αόριστη και ευρεία και πρέπει να διευκρινιστεί για να προσδιοριστεί η φύση του παρεχόμενου περιεχομένου», ανέφερε η ανακοίνωση περί παρατυπίας .

Ο κατάλογος προϊόντων και υπηρεσιών του Harry και της Markle για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς ήταν πολύ ευρύς για σκοπούς ταξινομήσεων. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex πρέπει να ολοκληρώσουν τις προτεινόμενες αλλαγές έως τις 22 Αυγούστου, διαφορετικά, η εφαρμογή τους θα "εγκαταλειφθεί".