Ο Brad Pitt δεν είχε πάει στα BAFTA και ο λόγος δεν ήταν ο γιος του Maddox

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Brad Pitt δεν είχε πάει στα BAFTA και ο λόγος δεν ήταν ο γιος του Maddox

Μπορείς μήπως να φανταστείς τον λόγο;

Στις 3 Φεβρουαρίου του 2020 (μοιάζει λες κι έχει περάσει ένας χρόνος) πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία BAFTA στο Λονδίνο, όπως συμβαίνει και κάθε χρόνο. Ο Brad Pitt πήρε αρκετά βραβεία φέτος και ένα από αυτά ήταν και στα BAFTA. Ξεκάθαρα η καλύτερη στιγμή ήταν στα SAG Awards όπου και έγινε η συνάντηση κόλαφος με την Jennifer Aniston, όμως αξίζει να αναφερθούμε και στις υπόλοιπες, και θα καταλάβεις τον λόγο στην πορεία. Στα BAFTA λοιπόν αν θυμάσαι ο Brad Pitt δεν παρευρέθηκε και το βραβείο του παρέλαβε η συμπρωταγωνίστρια του, Margot Robbie. Εννοείται τα tabloids πήραν φωτιά αναρωτώμενα τους λόγους που δεν εμφανίστηκε.

Ένα εικοσιτετράωρο αργότερα κυκλοφόρησε δημοσίευμα που ήθελε τον Pitt να έχει κάνει skip την εκδήλωση για να βρεθεί με τον γιο του Maddox, να μιλήσουν και να αποκαταστήσουν σταδιακά τις σχέσεις τους μετά τον χωρισμό με την Angelina Jolie το 2016. Και θα ήταν μια πειστική απάντηση αν δεν ήταν στη μέση η Jennifer Aniston. Τι εννοείς τι σχέση έχει η Jen; Φυσικά και έχει σχέση, αφού σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ο λόγος αφορά εκείνη και όχι τον Maddox. Αν θυμάσαι το διάστημα εκείνο κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν την Aniston να είναι έγκυος στο παιδί τους με τον Brad.

Όπως αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, ο Brad Pitt δεν μπορούσε να την αφήσει μόνη και έγκυο και εκείνος να αλλάξει ήπειρο για να παραλάβει το βραβείο του. Γι’ αυτό λοιπόν παρέμεινε πίσω για να είναι standby σε περίπτωση που κάτι χρειαστεί.

Βέβαια μέσα στο Πάσχα κυκλοφόρησε μια είδηση που ήθελε τον Brad και τη Jen να έχουν αποκτήσει δίδυμα παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, οπότε και πάλι δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτός ο λόγος ευσταθεί. Όπως επίσης δεν έχουμε μάθει και καμία νέα πληροφορία για τα φημολογούμενα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού.

Επομένως αν ο λόγος δεν είναι ούτε ο Maddox, ούτε η Jennifer, γιατί δεν πήγε στο Λονδίνο;