Δούκισσα Νομικού: Γιορτάζει την ημέρα του πατέρα με την πιο απροσδόκητη φωτό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δούκισσα Νομικού: Γιορτάζει την ημέρα του πατέρα με την πιο απροσδόκητη φωτό

Αλήθεια δεν τη περιμέναμε

Η Δούκισσα Νομικού γιορτάζει την ημέρα της μητέρας από το 2018 που έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Το ίδιο και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης. Το περασμένο Σεπτέμβρη το ζευγάρι απέκτησε το δεύτερο παιδάκι του, την μικρή Αναστασία, μεγαλώνοντας έτσι κατά ένα μέλος ακόμη την οικογένεια του. Σάββας και Αναστασία πρωταγωνιστούν στα social media της μαμάς Δούκισσας και εμείς δεν χορταίνουμε να τα κοιτάζουμε. Τις καλύτερες φωτογραφίες βέβαια η παρουσιάστρια τις ανεβάζει εκεί που δεν το περιμένουμε.

Μια τέτοια μέρα είναι και η σημερινή, που η Δούκισσα Νομικού γιόρτασε την ημέρα του πατέρα, με την πιο απροσδόκητη φωτογραφία. Θα είμαστε ειλικρινείς, τη φωτογραφία αυτή δεν περιμέναμε με τίποτα να τη δούμε. Η παρουσιάστρια ανεβάζει συχνά οικογενειακές φωτογραφίες, όμως δεν μας είχε συνηθίσει σε φωτογραφίες με τον σύζυγό της. Την πρώτη φωτό μαζί του την είδαμε πριν από 11 μέρες στην φωτογραφία για την τρίτη επέτειο του γάμου τους. Και ξαφνικά εκεί που δεν το περιμέναμε σήμερα, εμφανίστηκε στο Instagram feed μας η πιο όμορφη και τρυφερή φωτό ever.

Η Δούκισσα Νομικού ευχήθηκε χρόνια πολλά στον σύζυγό της για την γιορτή του πατέρα με την πιο τρυφερή φωτογραφία που είδαμε σήμερα. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον αγαπημένο της Δημήτρη αγκαλιά με το παιδάκι του. Εδώ βέβαια έχουμε ένα κενό γιατί δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε αν πρόκειται για την Αναστασία ή για κάποια πιο παλιά του Σάββα όταν ήταν μωράκι.

Αλλά τι σημασία έχει; Η φωτό είναι πραγματικά φανταστική.