Δέσποινα Βανδή: Θα μας τρελάνει; Δεν μπορεί να είναι αυτό το κορμί της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δέσποινα Βανδή: Θα μας τρελάνει; Δεν μπορεί να είναι αυτό το κορμί της

Εμμ μάλλον πρέπει να δεις τις φωτογραφίες της

Η Δέσποινα Βανδή μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως οι πενηντάρες ισούνται με δύο εικοσιπεντάρες. Εντάξει οκ, παραφράσαμε λίγο το τραγούδι ένεκα των περιστάσεων, αλλά δεν μπορούσαμε αλλιώς να ξεκινήσουμε αυτή την ωδή ως προς τη Δέσποινα και το εκπληκτικό κορμί της. Η γνωστή τραγουδίστρια στην καραντίνα γυμνάστηκε όσο ποτέ άλλοτε και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας μέσα από τις φωτογραφίες της στο Instagram. Δεν τη βλέπουμε πρώτη φορά θα μας πεις, αλλά κάθε φορά είναι όλο και καλύτερη, και πιο κορμάρα από κάθε άλλη φορά.

Η τραγουδίστρια και μητέρα δύο παιδιών (το τονίζουμε αυτό για να μην το ξεχνάς) έχει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz, όμως δεν περιμένεις εμάς για να σου το πούμε αυτό, έτσι δεν είναι; Μάτια έχεις, κριτική σκέψη έχεις και ξέρεις μια χαρά να κρίνεις και να αποφασίσεις. Η Δέσποινα Βανδή κάθε φορά που ποζάρει στο Instagram είναι μια άλλη. Όχι δεν ζει σε παράνοια που λέει και το άσμα, αλλά εκεί οδηγεί εμάς όταν τη βλέπουμε. Μα είναι δυνατόν τώρα; Έχει βαλθεί να μας τρελάνει η γυναίκα;

Η Δέσποινα Βανδή απολαμβάνει ήδη το καλοκαίρι της και φροντίζει κάθε τόσο να ανανεώνει τ Instagram account της με φωτογραφίες. Εννοείται το δεκάρι παίρνουν αυτές με το μπικίνι και τα καλλίγραμμα πόδια της, αλλά μεταξύ μας τώρα, είναι δυνατόν να είναι αυτό το κορμί της; Ρωτάμε και σου απαντάμε. Ναι είναι. Όπως θα δεις οι φωτογραφίες της είναι πάντα αρετουσάριστες και άφιλτρες, οπότε ναι κορίτσια δεν μας κάνει πλάκα. Αυτό ακριβώς που βλέπεις κι εσύ είναι το σώμα της και καλύτερα να το εμπεδώσεις γιατί φαίνεται πως θα το δούμε ξανά και ξανά φέτος.

Ρίξε μια ματιά στη gallery και θα καταλάβεις γιατί παρανοήσαμε.