Τι συνέβη τελικά με την Δέσποινα Βανδή και τον Snik;

Τι συνέβη τελικά με την Δέσποινα Βανδή και τον Snik;

Οι διάλογοι που δεν προβλήθηκαν ποτέ on air

Καλεσμένος του J2US ήταν το περασμένο Σάββατο ο Snik. Ο τράπερ έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο νεανικό κοινό με τα τραγούδια του και τους τελευταίους μήνες απασχολεί αρκετά τα Μέσα και με την προσωπική του ζωή. Η Ηλιάνα και ο Snik πλέον συγκατοικούν και τα instagram stories όλο και πληθαίνουν. Μπορεί τον πρώτο καιρό να ήταν κάπως πιο «μουδιασμένοι» και να μην ήθελαν να δώσουν προβολή σε όλο αυτό αλλά τώρα δείχνουν να είναι πιο εξοικειωμένοι με τη δημοσιότητα.

Εκείνος ως καλεσμένος στο J2US έδωσε μία μικρή συνέντευξη αλλά όλοι συζητούν τα τελευταία 24ωρα για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία ποτέ δε βγήκε στον αέρα. Κόπηκε στο μοντάζ. Τι είπε η Δέσποινα Βανδή και τι ο Snik.



Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου συζητήθηκε το σκηνικό αυτό και η Ελένη Βουλγαράκη είχε το ρεπορτάζ. Στο «Έλα χαμογέλα» είπαν πως ο Snik ήταν αρκετή ώρα on stage και η παρεξήγηση ήρθε όταν η Δέσποινα Βανδή προσπάθησε να μοιραστεί την γνωριμία της με τον 50 Cent.


«Ήταν αρκετή ώρα πάνω στη σκηνή ο Snik και δεν γινόταν να παίξει όλο το απόσπασμα. Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε να μοιράζεται μια προσωπική της ιστορία απ’ όταν βρέθηκε στο Μόντε Κάρλο το 2002 και συνάντησε από κοντά τον 50 Cent. Ξεκίνησε να μιλάει, αλλά ο Snik την διέκοψε και της είπε ''εσείς οι μεγάλοι καλλιτέχνες να μπείτε στο Instagram μου, να με μάθετε, να με γνωρίσετε και μετά να βγάζετε συμπεράσματα ότι εμείς δεν είμαστε σωστά και καλά πρότυπα''».

Στην εκπομπή της Χρηστίδου ακούστηκε και το εξής: «Έλεγαν για τα κοσμήματα κι εκεί η Δέσποινα Βανδή του είπε ότι “εγώ άλλο ήθελα να σου πω, ότι συνάντησα τον 50 Cent και φορούσε κάτι βαριές αλυσίδες και του είπα μπορείς να μου χαρίσεις μία;”. Αυτό ήθελε να πει, αλλά ο Snik την διέκοψε και είπε αυτό για τα κακά πρότυπα».