Meghan- Harry: Το γράμμα που μαρτυρά τι δεν έχουν αλλάξει μετά το Megxit

Πατούλια Κατερίνα
Meghan- Harry: Το γράμμα που μαρτυρά τι δεν έχουν αλλάξει μετά το Megxit

Ένα νέο γράμμα του ζευγαριού ήρθε στην δημοσιότητα

Από το τέλος Μαρτίου όπου και τυπικά γράφτηκε η τελευταία σελίδα του Megxit, της παραίτησης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ολόκληρος ο πλανήτης αναρωτιέται συχνά πυκνά αν τους λείπει έστω και λίγο η παλιά τους ζωή.

Εγκλωβισμένοι στο Los Angeles με την πανδημία του covid 19 και τις ταραχές από την δολοφονία του George Floyd, o 35χρονος πρίγκιπας και η 38χρονη πάλαι ποτέ ηθοποιός έδειξαν ακόμα και στις δύσκολες αυτές συνθήκες το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο.

Εν μέσω καραντίνας, το ζευγάρι φρόντισε να παραδίδει γεύματα σε όσους το έχουν ανάγκη, δουλεύοντας εθελοντικά για τον οργανισμό Streetgames.

Στον οργανισμό αυτό, ο Harry με την Meghan έστειλαν και δύο γράμματα, για να πουν ευχαριστώ για τις υπηρεσίες που παρέχουν σε όσους έχουν ανάγκη. Ο οργανισμός δημοσίευσε τα γράμματα αυτά στη σελίδα του στο Twitter κι εκεί καταλάβαμε πολλά για τη ζωή των πάλαι ποτέ royals μετά το Megxit.



Αυτό λοιπόν που παρατηρήσαμε στο γράμμα των royals είναι πως συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το μονόγραμμα που δημιουργήθηκε για εκείνους από την βασιλική οικογένεια μετά τον γάμο τους τον Μάιο του 2018. Αυτή η κορώνα πάνω από τα μπλεγμένα αρχικά από τα ονόματά τους παραμένει καθώς ο Harry παραμένει γιος του διαδόχου στο θρόνο, πρίγκιπα Κάρολου.

Η κορώνα αυτή είναι ίδια με εκείνη του πρίγκιπα William και της Kate και κάποιοι χρήστες στο Twitter ανέφεραν και η Sarah, δούκισσα του York και η Diana, χρησιμοποιούσαν το σύμβολο της κορώνας στα μονογράμματά τους ακόμα και μετά το διαζύγιό τους από τους πρίγκιπες και αφού είχαν χάσει τον τίτλο της αυτού μεγαλειότητος. Τον τίτλο αυτό διατηρούν αλλά έχουν πάψει να χρησιμοποιούν ο Harry και η Meghan.

Δες τα γράμματα παρακάτω/