Παρατηρήσαμε τους κοιλιακούς της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και λέμε ουάου

Πατούλια Κατερίνα
Παρατηρήσαμε τους κοιλιακούς της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και λέμε ουάου

Η δημοσιογράφος ξαναβρήκε την χαμένη της φόρμα

Τι κι αν μετράει αντίστροφα για το τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς αλλά και της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει κάθε λόγο να χαμογελάει φέτος το καλοκαίρι.

Βλέπεις, μετά από δύο εγκυμοσύνες και βλέποντας τις δύο κόρες της να μεγαλώνουν πια και να μην είναι τα μικρά μωράκια του παρελθόντος που την είχαν διαρκώς ανάγκη, η δημοσιογράφος μας αποκάλυψε το νέο της σώμα.

Κι όχι ακριβώς νέο, απλά η Ελιάνα κατάφερε να φτάσει στο βάρος που είχε πριν τις δύο εγκυμοσύνες της και μπορεί να καμαρώνει γι' αυτό όσο θέλει.

Το Σαββατοκύριακο η Ελιάνα έκανα εξόρμηση στην θάλασσα με τις κόρες της και αυτό που μας ξάφνιασε ευχάριστα ήταν ένα στόρι με την δημοσιογράφο να ποζάρει με μπικίνι.

Και οι κοιλιακοί, ήταν αλήθεια, πιο επίπεδοι από ποτέ. H δημοσιογράφος, λίγο πριν το ξεκίνημα της καραντίνας τον Μάρτιο, μας είχε ενημερώσει πως περνούσε τα βράδια της στο γυμναστήριο και την προσπάθεια αυτή φαίνεται πως δεν την παράτησε ποτέ. Η ίδια είχε άλλωστε παραδεχτεί, πως στην πρώτη της εγκυμοσύνη είχε φτάσει να πάρει 30 ολόκληρα κιλά.

Δες το στόρι και θα μείνεις έκπληκτη όπως και εμείς. Μπράβο Ελιάνα!