Τάμτα-Πάρις Κασιδόκωστας: Σπάνια κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι (photos)

Τάμτα-Πάρις Κασιδόκωστας: Σπάνια κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι (photos)

Καιρό είχαμε να τους δούμε!

Μπορεί η Τάμτα να έχει ήδη μία κόρη 25 ετών από τον πρώτο της γάμο, αλλά εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια βιώνει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του Πάρι Κασιδόκωστα. Η Τάμτα και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας αποτελούν ένα από τα πιο cool και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Από την αρχή του δεσμού τους διατηρούσαν χαμηλό προφίλ χωρίς να απασχολούν τα Μέσα και να τραβούν πάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Το μόνο που τους ενδιαφέρει, άλλωστε, είναι να απασχολούν μόνο με τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Δε γίνεται, όμως, και να περάσουν εντελώς απαρατήρητοι. Είναι ένα πολύ stylish ζευγάρι και σε κάθε -σπάνια- εμφάνισή τους μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον επιτυχημένο επιχειρηματία και την pop star να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στη Βουλιαγμένη.

Στη συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται και το σπίτι όπου στεγάζουν τον έρωτά τους, οπότε το όμορφο ζευγάρι αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο του, να βγει για περπάτημα και να απολαύσει ο ένας τον άλλον.

Και οι δύο ήταν ντυμένοι casual με αθλητικά outfits με την Τάμτα να είναι εντελώς άβαφη και τον Πάρι να έχει υιοθετήσει ένα εκκεντρικό χρώμα στα μαλλιά του.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Charlize Theron-Sean Penn: Η μεγαλύτερη αποκάλυψη για τη σχέση τους