Στα 55 της, το σώμα της ηθοποιού είναι πιο hot απο ποτέ!

Πατούλια Κατερίνα
Στα 55 της, το σώμα της ηθοποιού είναι πιο hot απο ποτέ!

Παραμένει πάντα κορμάρα η σταρ

Είχε πάντα ένα Killer σώμα, κι όταν λέμε Killer, το εννοούμε! Απίθανοι κοιλιακοί, γραμμωμένα πόδια και αυτά τα γυμνασμένα χέρια που δεν πιστεύεις πως ανήκουν σε αυτό το γλυκό πρόσωπο.

Κι όμως, στα 55 της, η διάσημη ηθοποιός παραμένει απλά θεά.
Ο φακός των παπαράτσι την πέτυχε στη θάλασσα και παρότι δεν μας έκανε τη χάρη να φορέσει μπικίνι, ακόμα και με το ολοσώμο μαγιό της, μας έκανε να καταλάβουμε τι ακριβώς έκανε στην καραντίνα: γυμναστική, γυμναστική και πάλι γυμναστική.

Μιλάμε φυσικά για την πρωταγωνίστρια του Sex and the City, την τηλεοπτική Carrie Bradshaw, για τον κόσμο Sarah Jessica Parker. Η Sarah Jessica είχε έτσι κι αλλιώς σπουδάσει μπαλέτο όταν ήταν παιδί και την Κυριακή αυτή η παρουσία της στην παραλία του Hamptons αποκάλυψε το θεϊκό σώμα που διατηρεί.

H τηλεοπτική Carrie ήταν παρέα με τον επί 23 χρόνια σύζυγό της Matthew Broderick ο οποίος είναι σήμερα 58 ετών.
Το σώμα αυτό η Parker έχει αποκαλύψει πως το έχτισε με γιόγκα και και ακόμα και στην παραλία η ηθοποιός δεν σταμάτησε να είναι άκρως ενεργητική. Παρακάτω σου έχουμε και ένα δεκάλεπτο από την προπόνηση της Parker όπως την είχε μαρτυρήσει η προπονήτριά της αλλά και μερικές από τις πόζες της στην θάλασσα.



Δες μερικές πόζες με μαγιό παρακάτω


https://www.instagram.com/p/CBwEhJOAe08


https://www.instagram.com/p/CBxcorLpgBC