Άλλο ένα σκάνδαλο για τη Meghan Markle.Τι συνέβη με την κολλητή Jessica Mulroney;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άλλο ένα σκάνδαλο για τη Meghan Markle.Τι συνέβη με την κολλητή Jessica Mulroney;

Η απώλεια της δουλειάς της ήταν μόνο η αρχή

Η Jessica Mulroney γνωρίζουμε εδώ και περίπου δύο χρόνια πως είναι η κολλητή της Meghan Markle. Τις έχουμε δει ουκ ολίγες φορές μαζί σε φωτογραφίες, προτού η δούκισσα του Sussex απενεργοποιήσει το Instagram account της, ενώ σχολιάστηκε όσο καμία στον γάμο της Meghan με το κολλητό μπλε φόρεμα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της. Βέβαια το 2020 ίσως να μην είναι η χρονιά της, αφού το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Τόσο εκείνη, όσο και η οικογένειά της. Αν θυμάσαι πριν από μία εβδομάδα μάθαμε πως η Jessica βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση μετά από κάποιες δηλώσεις που έκανε, οι οποίες και φάνηκαν κάπως ρατσιστικές.

Η κόντρα της Mulroney στα social media ξεκίνησε από την Sasha Exeter, μια blogger η οποία αποκάλυψε πως η κολλητή της Meghan χρησιμοποίησε την ανωτοτερότητά της ως λευκή και την απείλησε μάλιστα με την δύναμη και τα χρήματα που έχει για να απειλήσει μέχρι και γραπτά την Καναδή blogger. Αυτό λοιπόν που συνέβη σε ένα διάστημα που στην Αμερική γίνεται ένας μικρός χαμός με τις διαδηλώσεις για τον θάνατο του George Floyd, είχε ως αποτέλεσμα η Jessica να χάσει τη δουλειά της από το τηλεοπτικό show Good Morning America στο οποίο ήταν συνεργάτης τα τελευταία δύο χρόνια.

Και δυστυχώς αυτό ήταν μόνο η αρχή. Νέα προβλήματα δημιούργησε η στάση αυτή της Jessica, με τον σύζυγό της να παραιτείται από την τηλεοπτική του εκπομπή εν μέσω του σκανδάλου των «λευκών προνομίων», το οποίο έχει κοστίσει και πολλές δουλειές στη στιλίστρια, με ένα από αυτά να είναι και η φιλία της με τη Meghan. Ο Ben Mulroney ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι παραιτείται ως οικοδεσπότης του καναδικού ψυχαγωγικού σόου «etalk» - και ελπίζει να πάρει τη θέση του ένας μη λευκός.

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται επίσης και η σχέση της Jessica με τη Meghan Markle. Η δούκισσα του Sussex που είναι ουσιαστικά η μόνη έγχρωμη φίλη της Jessica φέρεται να έχει στεναχωρηθεί με την όλη κατάσταση, ενώ πληροφορίες της Daily Mail αναφέρουν πως οι σχέσεις τους έχουν παγώσει. Και δεν μας φαίνεται πολύ περίεργο αυτό. Φαίνεται σαν να μην ήξερες εν τέλει με ποιον έκανες παρέα τόσα χρόνια.

Άλλο ένα χτύπημα ακόμη για τη Meghan Markle, μετά από όλα όσα της έχουν συμβεί. Τι άλλο την περιμένει άραγε;