Ειρήνη Καζαριάν: Είναι αυτοί οι δικοί της κοιλιακοί;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ειρήνη Καζαριάν: Είναι αυτοί οι δικοί της κοιλιακοί;

Η φωτογραφία και το βίντεο που μας έκανε να ιδρώσουμε

Η Ειρήνη Καζαριάν έγινε γνωστή μέσα από το reality μοντέλων Greece’s Next Top Model το οποίο επέστρεψε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά από 8 χρόνια το μακρινό σχεδόν 2018. Το μελαχρινό κορίτσι από την Αρμενία με τα απίστευτα μάτια ξεχώρισε από τις οντισιόν ακόμη, καταφέρνοντας να πάρει μία θέση στο σπίτι του GNTM και εν τέλει κατακτώντας και τον ομώνυμο τίτλο. Μαζί με την Εβελίνα Σκίτσκο και την Μαριάννα Παινέση, αποτέλεσαν την τριάδα του τελικού, με την Ειρήνη να σαρώνει στις δοκιμασίες, κερδίζοντας έτσι το χρηματικό έπαθλο, το συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων στο Αμβούργο, αλλά και το εξώφυλλο σε ένα από τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας στην Ελλάδα.

Μέσα στο παιχνίδι αρχικά κανείς δεν πίστεψε πως θα φτάσει μέχρι τον τελικό, όμως η Ειρήνη βελτιωνόταν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ, κάνοντας τόσο εμάς, όσο και τους κριτές να τρίβουν τα μάτια τους με την εξέλιξή της. Και όπως τελικά είδαμε δεν διέψευσε αυτούς που την πίστεψαν, φεύγοντας από το παιχνίδι με το κεφάλι ψηλά και νικήτρια. Η Ειρήνη όπως ίσως να έχεις παρατηρήσει και μόνη σου από τότε είχε –κι έχει- ένα φανταστικό σώμα, το οποίο μόνο να το θαυμάσεις μόνο μέσα από φωτογραφίες μπορείς.

Κι επειδή ανανεώνει συχνά πυκνά το Instagram account της έχουμε την τύχη να την βλέπουμε να ποζάρει και με εσώρουχα, και ρούχα και topless κ.ο.κ. Κι ενώ ξέρουμε πως έχει φανταστικό κορμί δεν είχαμε δώσει ιδιαίτερη βάση στους κοιλιακούς της, μέχρι που είδαμε το βίντεο και τη φωτογραφία που θα δεις παρακάτω. Ναι οκ, την έχουμε δει με μαγιό, όμως πάντα κοιτούσαμε τη συνολική εικόνα και όχι κομμάτια με μεμονωμένα.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως ένα μικρό σοκ το πάθαμε κοιτάζοντας το κορμί της και συγκεκριμένα τους κοιλιακούς της. Μα πώς γίνεται; Είναι μια κούκλα και κορμάρα και αυτό αρκεί να δεις τη gallery που ακολουθεί για να το εμπεδώσεις.

Εμείς μια ζαλάδα τη νιώσαμε πάντως αλήθεια!