Meghan και Harry κρύβονται πίσω από μάσκες σε νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες

Πατούλια Κατερίνα
Meghan και Harry κρύβονται πίσω από μάσκες σε νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες

Μeghan και Harry φτιάχνουν φαγητό

Η μετακόμιση του Harry και της Meghan Markle στο Los Angeles έπεσε πάνω στην επέλαση του κορονοϊού στις ΗΠΑ με αποτέλεσμα το royal ζευγάρι να έχει ακυρώσει τις επίσημες εμφανίσεις και τα νέα του σχέδια και να έχει επικεντρωθεί στον εθελοντισμό.

Πριν δύο μήνες, είδαμε τον 35χρονο πρίγκιπα και την 38χρονη πάλαι ποτέ ηθοποιό να μοιράζουν γεύματα σε όσους το είχαν ανάγκη από πόρτα σε πόρτα.

Και δεν έχουν σταματήσει εκεί. Μόλις πριν λίγα εικοσιτετράωρα μάθαμε για τη νέα φιλανθρωπική δράση του ζευγαριού το οποίο φόρεσε σκουφιά, γάντια και προστατευτικές μάσκες για να ετοιμάσει ένα γεύμα σε μια μυστική εμφάνιση του φιλανθρωπικού οργανισμού που βοηθάει όσους έχουν βγει από κάποιο πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Η Meghan ήξερε από παλιά τη δράση του ιερέα Greg ο οποίος και δημιούργησε την οργάνωση που βελτιώνει τη ζωή όσων βγαίνουν από κάποιο πρόγραμμα απεξάρτησης και ο ιερέας είναι φίλος και με την μαμά της Doria Ragland με τον οποίο είχε μαγειρέψει και η ίδια πριν 20 χρόνια.



Στα χνάρια της μαμάς της, η Markle συνεχίζει το φιλανθρωπικό της έργο κι ας μην προχώρησε ποτέ το σχέδιο του Sussex Royal Foundation.

Η Mariana Enriquez που δούλεψε στο μυστικό γεύμα με το ζευγάρι αποκάλυψε:

«Είναι και οι δύο προσγειωμένοι και ευγενικοί, ήταν τιμή μας να μας μιλήσουν, να μας ακούσουν, δε θα το ξεχάσουμε ποτέ»

Ο πάτερ Greg αποκάλυψε μάλιστα:

«Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, ήρθαν απλά ως Harry και Meghan, έβαλαν γάντια και δούλεψαν μαζί μας, ήταν ευγενικό και συγκινητικό. Με την επίσκεψή του, το ζευγάρι είδε πόσο σημαντικό είναι οι άνθρωποι αυτοί να έχουν δουλειά, να επουλώνουν τις πληγές τους αλλά ταυτόχρονα να μαθαίνουν, να αλλάζουν την ζωή τους και την κοινωνία στην οποία ζουν.