Ο πασίγνωστος 66χονος ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά, και η νύφη είναι μόλις 27

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πασίγνωστος 66χονος ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά, και η νύφη είναι μόλις 27

Απίστευτο έτσι;

Το Hollywood δεν σταματά να μας εκπλήσσει το τελευταίο διάστημα. Μπορεί το 2020 να μην ήταν όπως το φανταζόμασταν, όμως από άποψη celeb news η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη. Εγκυμοσύνες, γάμοι, χωρισμοί, όλα τα έχει μέχρι στιγμής το πρώτο εξάμηνο του 2020 και φυσικά ο γάμος αυτός ίσως να είναι και η μεγαλύτερη έκπληξη. Πριν από κάποιες ώρες μάθαμε και για μια πιθανή εγκυμοσύνη. Εγκυμοσύνη μιας ηθοποιού που δεν περιμέναμε με τίποτα να ακούσουμε. Ωστόσο και αυτός ο γάμος μια έκπληξη είναι, ειδικά αν σκεφτείς και τα χρόνια που χωρίζουν το ζευγάρι.

Βέβαια θα μας πεις ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, και δεν θα διαφωνήσουμε. Το Hollywood άλλωστε μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως περισσότερο διαρκούν οι γάμοι με μεγάλη διαφορά ηλικίας, παρά αυτοί στους οποίους η διαφορά είναι μικρότερη ή και μηδενική. Ένα παράδειγμα ας πούμε που μπορούμε να σου δώσουμε είναι ο Hugh Jackman με την σύζυγό του Deborra-Lee Furness, με την οποία έχουν 13 χρόνια διαφορά (εκείνος είναι ο μικρότερος) έχουν δύο παιδιά και είναι παντρεμένοι από το 1996. Όπως βλέπεις όλα δείχνουν πως αυτά τα ζευγάρια είναι αγαπημένα για πάντα και ο γάμος τους μπορεί να κρατήσει περισσότερο.

Επομένως, καθόλου περίεργο δεν μας φάνηκε που ο 66χρονος διάσημος ηθοποιός που παντρεύτηκε έχει με την σύζυγό του πια 39 χρόνια διαφορά ηλικίας. Ναι, ναι καλά διαβάζεις. Η καλλονή σύζυγός του είναι μόλις 27 ετών και είναι μία κούκλα.

Ο λόγος για τον Dennis Quaid, ο οποίος παντρεύτηκε κρυφά την αγαπημένη του Laura στις 2 Ιουνίου σε μία όμορφη και σεμνή τελετή στη Santa Barbara. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Οκτώβρη και ο covid-19 δυστυχώς στάθηκε εμπόδιο στα σχέδια τους, με τον γάμο τους να μην πραγματοποιείται κανονικά.

Αρχικά το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί τον Απρίλιο στη Χαβάη και να κάνει απλά μια δεύτερη τελετή για την οικογένεια και τους φίλους του στο Nashville. Ωστόσο έπρεπε λόγω του covid-19 να αναβάλλουν τα σχέδια αυτά. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με μάρτυρα μόνο τον πάστορα (aka ιερέα) που τους πάντρεψε. «Ήταν πανέμορφα» ανέφερε ο 66χρονος ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και συνέχισε: «Κοιτάξτε απλά στα μάτια της, είναι η πιο εκθαμβωτική νύφη που έχετε δει».

Δες τη φωτογραφία από τον γάμο τους στη gallery που ακολουθεί.