Angelina Jolie: Η απίστευτη αποκάλυψη για την υγεία της

Angelina Jolie: Η απίστευτη αποκάλυψη για την υγεία της

Όλη η αλήθεια!

Ένα απίστευτο δημοσίευμα είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας το οποίο έχει ως επίκεντρο την αγαπημένη των tabloids, Angelina Jolie, μιας και είναι ένα πρόσωπο που είτε κάνει κάτι, είτε απολύτως τίποτα, πουλάει με μανία! Και αφού άφησαν στην άκρη για λίγο τις ζήλειες της στον Brad Pitt, για τις διάφορες σχέσεις που του χρεώνουν, τώρα τα sites καταπιάνονται με ένα άλλο αγαπημένο θέμα, που δεν είναι άλλο από την υγεία της.

«Ή θα φας ή θα πεθάνεις», φέρεται να της είπαν οι γιατροί, όταν πριν κάποια χρόνια είχε επιστρέψει από ανθρωπιστικό ταξίδι, και εμφανίστηκε υπερβολικά αδύνατη. Οι φήμες είχαν οργιάσει, κάνοντας λόγο ότι κινδυνεύει μέχρι και με ολική ρήξη οργάνων, αποτέλεσμα της αφαγίας και της απίστευτης ταλαιπωρίας της.

Ήταν μία ιδιαίτερα πιεσμένη περίοδος για τη star, με τα δικαστήρια να είναι συχνό φαινόμενο λόγω της διαμάχης της με τον πρώην της Brad Pitt, και την ανατροφή των 6 της παιδιών να της απορροφά πολλή ενέργεια. Τότε, είχαν κυκλοφορήσει και κάποιες ψεύτικες φωτογραφίες, οι οποίες την εδειχναν όντως εξαντλημένη και αποστεωμένη.

Οι εκπρόσωποί της διαβεβαίωσαν ότι όλα αυτά ανήκαν στη σφαίρα της φαντασίας, και πως ουδέποτε η ζωή της Angie κινδύνευσε. Παρόλα αυτά, οι θαυμαστές της συνεχίζουν να ανησυχούν για την εύθραυστη υγεία της.