Συγκινεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η απρόσμενη αφιέρωση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Συγκινεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η απρόσμενη αφιέρωση

Είδες το Instagram της;

Το Greece’s Next Top Model επιστρέφει, όμως φέτος δεν έχουμε Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ούτε και Έλενα Χριστοπούλου. Και δεν ξέρουμε πως θα είναι η κριτική επιτροπή χωρίς την Ηλιάνα, όμως γνωρίζοντας ήδη τη Ζενεβιέβ κάνουμε θετικές σκέψεις. Πάντως δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι, γιατί μπορεί να ταύτισες την Ηλιάνα με το GNTM από τη νέα σεζόν όμως θα την απολαμβάνεις σε άλλο κανάλι, άλλη ώρα και άλλον τύπο εκπομπής. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η Ηλιάνα θα αναλάβει τη ζώνη της Ελένης Μενεγάκη που μένει κενή μετά την αποχώρησή της και πραγματικά ανυπομονούμε να τη δούμε στον νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια.

Η πρώην κριτής του Greece’s Next Top Model τις τελευταίες μέρες μας έχει τρελάνει με τα post που ανεβάζει στο Instagram με εκείνο το βίντεο που βγάζει το φόρεμα της και χάνεται μέσα στη θάλασσα να είναι ένα από τα top βίντεο του μήνα σίγουρα. Ωστόσο αυτό που δεν είδες είναι η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε με την απρόσμενη αφιέρωση. Η μελαχρινή καλλονή όπως ίσως γνωρίζεις ήδη έχει μια αδερφή την οποία υπεραγαπά και λατρεύει. Την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές μαζί της και πραγματικά αν δε τις γνωρίζαμε θα λέγαμε πως είναι και δίδυμες, αφού μοιάζουν πραγματικά πολύ.

Η αδερφή της εχθές είχε τα γενέθλιά της και αφού δεν ήταν μαζί της, της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο μέσω των social media ανεβάζοντας άπειρες φωτογραφίες μαζί της. Μία από αυτές έδειχνε τις δύο κοπέλες σε μικρή ηλικία, ντυμένες με την παραδοσιακή στολή της Ελληνίδας σε κάποια σχολική γιορτή. Την Ηλιάνα πάντως αν μας ρωτούσε κανείς ποια είναι κοπέλα της φωτογραφίας, δεν θα την αναγνωρίζαμε τίποτα.

«Είμαστε πάντα η μία δίπλα στην άλλη. Και με συγκινεί πάντα το δέσιμο και η αγάπη που έχουμε», έγραφε στη φωτογραφία της και πραγματικά δείχνουν τρομερά αγαπημένες και δεμένες.