Μπέλλος: Ο πρώην παίκτης του MasterChef αποκάλυψε αν θα παντρευτεί τη Μαρία

Μπέλλος: Ο πρώην παίκτης του MasterChef αποκάλυψε αν θα παντρευτεί τη Μαρία

Θα το πάρει το κορίτσι;

Δύο μεγάλα ζευγάρια έχουν βγάλει τα reality shows μέχρι στιγμής, το Fame Story τον Κώστα Καραφώτη και τη Μάρω Λύτρα και το MasterChef 4 τη Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο. Ένα ζευγάρι που ελάχιστοι αγάπησαν στα social media, αφού το Twitter δεν έχανε επεισόδιο και στιγμή να τους σχολιάζει. Δεν ήταν οι αγαπημένοι τους είναι αλήθεια, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τόσο τις μαγειρικές ικανότητές τους, όσο και το ότι κάθε φορά μας έδιναν και κάτι καλό να σχολιάσουμε. Κάποια διαμάχη, κάποιον τσακωμό για το ποιος θα μαγειρέψει κ.ο.κ. Και εντάξει μπορεί αρκετοί να τους ήθελαν να έχουν χωρίσει στο διάστημα της καραντίνας που όλοι επέστρεψαν στα σπίτια τους, όμως αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο παρά φήμες.

Μάλιστα ο Δημήτρης Μπέλλος πριν μερικές μέρες όπως μάθαμε από την εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε πως πριν μπουν στο σπίτι του MasterChef μία άλλη συμπαίκτριά του του ζήτησε να κάνουν το ζευγάρι για να τους παίζει η τηλεόραση (μπορείς να δεις εδώ ποια είναι). Δημήτρης και Μαρία πάντως δείχνουν τρομερά αγαπημένοι και φουλ ερωτευμένοι, και ας τη λέει γκρινιάρα την αγαπημένη του ο νικητής του Silver Week.

Το ακόμη πιο «wow» της υπόθεσης ξέρεις ποιο είναι; Ότι υπάρχει πιθανότητα να φάμε και κουφέτα από το διάσημο πια ζευγάρι. Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζουν οι fans τους. Κάποιος από τους followers σε ένα παιχνίδι Q&A στο Instagram τον ρώτησαν αν προχωράνε μαζί με τη Μαρία τη σχέση τους και αν σκοπεύουν στο μέλλον να παντρευτούν, και ιδού τι απάντησε ο Δημήτρης Μπέλλος.

Πάτα ένα play στο βίντεο και θα μάθεις.