Ποιο Μαράκι; Αυτή είναι η θεά πρώην του Μπέλλου από το MasterChef

Ποιο Μαράκι; Αυτή είναι η θεά πρώην του Μπέλλου από το MasterChef

Είναι πραγματικά πολύ όμορφη

Ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν ένας από τους top μάγειρες και φαβορί του φετινού reality μαγειρικής, MasterChef. Ήταν μάλιστα και ο νικητής του Silver Week και όπως μας έχει δείξει η μέχρι στιγμής ιστορία του reality, αυτός που κερδίζει το silver δεν φτάνει ποτέ στον τελικό (με εξαίρεση τον περσινό, όπου ο Μανώλης Σαρρής κέρδισε και τα δύο). Ο Δημήτρης απασχόλησε μάλιστα λίγο περισσότερο τα Μέσα λόγω της σχέσης του με τη Μαρία Μπέη. Μόλις άρχισε να γίνεται γνωστή η σχέση του με τη συμπαίκτριά του, αρχίσαμε να μαθαίνουμε και περισσότερα για εκείνον. Μάλιστα, ξέραμε πως ο πρώην παίκτης είχε μία σχέση και χώρισε προτού μπει στο σπίτι του MasterChef.

Σαν τώρα θυμόμαστε άλλωστε πως στη διάρκεια της καραντίνας κυκλοφόρησε δημοσίευμα που ήθελε το ζευγάρι να έχει χωρίσει και τον Δημήτρη Μπέλλο να έχει επιστρέψει στην πρώην σύντροφό του. Και τόσο καιρό ακούμε πρώην σύντροφο από τη Νορβηγία, και πρώην σύντροφο δεν βλέπουμε. Επειδή όμως εμάς μας αρέσουν οι εκπλήξεις έχουμε και για εσένα μία. Ψάξαμε λίγο, δεν κουραστήκαμε πολύ είναι αλήθεια, και βρήκαμε την πρώην σύντροφο του πασίγνωστου πια πρώην παίκτη από το MasterChef.

Το όνομα αυτής Ina Helene Berg Tangen. Η ξανθιά καλλονή ανανεώνει συχνά το Instagram account της και αφού είναι και δημόσιο account μπορέσαμε να δούμε και πολλές φωτογραφίες της. Πριν από μερικές μάλιστα τόσο στο δικό της προφίλ, όσο και σε αυτό του Δημήτρη Μπέλλου υπήρχαν ακόμη φωτογραφίες τους κοινές, οι οποίες όπως φαίνεται πια διαγράφηκαν, προτού δουν το φως της δημοσιότητας.

Η Ina πάντως αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά στο προφίλ της, θα δεις πως στα highlights στα stories της έχει ακόμη video και φωτογραφίες από διακοπές στην Ασπροβάλτα που έχει κάνει. By the way σε περίπτωση που σου διαφεύγει η Ασπροβάλτα είναι το μέρος από όπου κατάγεται ο Δημήτρης Μπέλλος.

Και χωρίς παρεξήγηση, δεν είναι πως δεν θεωρούμε όμορφη τη Μαρία, αλλά η Ina Helene είναι πραγματικά μια καλλονή.

Δες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.