Είδαμε μόλις τους κοιλιακούς της Μαριέττα Χρουσαλά

Είδαμε μόλις τους κοιλιακούς της Μαριέττα Χρουσαλά

Και οριακά δεν λιποθυμήσαμε

Αυτό το κείμενο άνετα μπορεί να γραφτεί με ύφος σαν εκείνες τις επικές δηλώσεις του προέδρου του Εδεσσαϊκού που κανένα απολύτως νόημα δεν βγάζουν όσες φορές και αν τις ακούσεις. Κάπως έτσι μας έκανε να αισθανθούμε η Μαριέττα Χρουσαλά βλέποντας τη φωτογραφία με τους κοιλιακούς της, αφού χάσαμε τα λόγια μας και πραγματικά δεν μπορέσαμε να αρθρώσουμε λέξη. Αν έχεις δει το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο αναφερόμαστε, τότε θα καταλαβαίνεις ακριβώς την αντίδρασή μας στη θέα του κορμιού της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει ανεβάσει πολλές φορές φωτογραφίες με μαγιό ή με crop tops δείχνοντας μας παράλληλα το κορμί της. Αυτή τη φορά όμως πραγματικά συγκλονιστήκαμε. Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρίσκεται στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές και η φωτογραφία με μαγιό που ανέβασε στο Instagram account της, ήταν αρκετή για να μας κάνει να σοκαριστούμε. Η 37χρονη με φόντο το απέραντο γαλαζοπράσινο μιας φανταστικής παραλίας μας έδειξε τους κοιλιακούς της, κι ένα πανικό τον πάθαμε.

Για την ακρίβεια χάσαμε τα λόγια μας, αν και είμαστε σίγουρες πως δεν ήταν αυτός ο απώτερος σκοπός της. Κοιτάζουμε ξανά και εξονυχιστικά τη φωτογραφία της και δεν μπορούμε να πιστέψουμε στα μάτια μας, σκεπτόμενες μάλιστα , πως η παρουσιάστρια έχει κάνει και τρία παιδιά. Όπως αντιλαμβάνεσαι η αντίδρασή μας στη φωτογραφία της αυτή μόνο άναρθρες κραυγές και ακατανόητες προτάσεις θα μπορούσε να είναι.

Μόλις δεις τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί θα καταλάβεις ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε.