365 Days: Μόλις έκανε κάτι που καμία άλλη ταινία δεν έκανε ποτέ στο Netflix

Νάνσυ Μητσοστέργιου
365 Days: Μόλις έκανε κάτι που καμία άλλη ταινία δεν έκανε ποτέ στο Netflix

Κάτι μας λέει πως δεν θα εκπλαγούμε

Αν ξέρεις τον Michele Morrone (ξέρουμε πως τον ξέρεις) τότε ξέρεις και ίσως έχεις παρακολουθήσει τη νέα ταινία του Netflix με τίτλο 365 DAYS, η οποία όπως από πολλούς σχολιάστηκε μοιάζει αρκετά στη λογική αυτή της E.L James και του Fifty Shades of Grey. Εδώ μπορείς να δεις ξανά που παραθέσαμε μια μικρή άποψη –κυρίως στον πρωταγωνιστή κολλήσαμε είναι η αλήθεια- όμως προτού το κάνεις αυτό θέλουμε να σου μιλήσουμε λίγο για την ταινία και ότι αυτή έχει κάνει μέχρι στιγμής.

Το Netflix έχει αυτή τη στιγμή δύο ταινίες που σαρώνουν. Το 365 days που όλοι ξέρουμε πια περί τίνος πρόκειται, αλλά και το Nut Job που είναι μία παιδική ταινία και πηγαίνει εξίσου καλά. Οι δύο ταινίες λοιπόν έχουν καταλάβει την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στη λίστα των κορυφαίων 10 ταινιών σήμερα. Αλλά προχωρώντας πέρα ​​από τη συγκλονιστική αντιπαράθεση αυτών των δύο ταινιών, υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι πίσω από τη συνεχιζόμενη «βασιλεία» του «365 DNI» στο Νο. 1.

Στις 10 Ιουνίου, το 365 Days έκανε το εκπληκτικό ντεμπούτο του στο Νο. 1 στη λίστα των Top 10 Movies του Netflix. Και η ταινία έμεινε τέσσερις μέρες σε αυτή τη θέση πριν του την πάρει το Da 5 Bloods του Spike Lee. Ωστόσο τέσσερις ημέρες μετά από αυτό, στις 17 Ιουνίου, το 365 Ημέρες ανέκτησε και πάλι την κορυφή.

Στη συνέχεια η ταινία έχασε και πάλι την πρώτη θέση από το The Nut Job, μόνο και μόνο για να την πάρει ξανά πίσω σήμερα. Και ενώ αυτό μπορεί να μην ακούγεται τόσο τρελό και wow, (δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που μια ταινία καταφέρνει να κατακτήσει την πρώτη θέση) το 365 days κατάφερε να το κάνει αυτό δύο φορές σε λιγότερο από έναν μήνα. Και ας μην είμαστε άδικοι, αυτό είναι επίτευγμα.