Αστρονομικό το ποσό που θα λαμβάνουν Harry και Meghan για μία ομιλία

Πατούλια Κατερίνα
Αστρονομικό το ποσό που θα λαμβάνουν Harry και Meghan για μία ομιλία

Meghan και Harry έλυσαν το όποιο οικονομικό τους πρόβλημα

Τι ακριβώς κάνει τις δύο τελευταίες δεκαετίες ο πρίγκιπας Harry, ειδικά μετά το τέλος της θητείας στον στρατό; Μιλάει. Ε, αυτό το ταλέντο το υποψιαζόμασταν μήνες τώρα αλλά ξέρουμε πια με σιγουριά πως ο 35χρονος γιος της Diana θα το αξιοποιήσει.

Όπως ήδη γνωρίζουμε ένα κορυφαίο πρακτορείο που συνεργάζεται με σπουδαίες προσωπικότητες τις οποίες και μισθώνει για να δίνουν ομιλίες, έχει ήδη προσλάβει τον Harry και την Meghan Markle.

Στο πρακτορείο Harry Walker, τις υπηρεσίες τους προσφέρουν άτομα όπως ο Barack και η Michelle Obama, η Hillary και ο Bill Clinton αλλά και η Oprah Winfrey.

Το συμβόλαιο με τους royals υπογράφτηκε την περασμένη εβδομάδα και σύμφωνα με το περιοδικό Town and Country, ξέρουμε πια και τα χρήματα που θα λαμβάνει ο πρίγκιπας και η πάλαι ποτέ ηθοποιός για κάθε τους εμφάνιση.

Ένα εκατομμύριο δολάρια παρακαλώ για κάθε ομιλία και με ατζέντα που θα έχουν προδιαγράψει.



Harry και Meghan ναι μεν θα δίνουν ομιλίες αλλά θα συζητούν μόνο για ό,τι αφορά τη ζωή τους:

«Κοινωνικά ζητήματα, ισότητα των φύλων, φυλετικές διακρίσεις, ψυχική υγεία αλλά και το περιβάλλον θα είναι θέματα που θα συζητούν», τονίζει πηγή του βρετανικού tabloid για να συμπληρώσει πως όλα αυτά τα ζητήματα θα αφορούν και τον φιλανθρωπικό οργανισμό Archewell, που σύστησε το ζευγάρι μετά το ναυάγιο του Sussex Royal Foundation.