Harry και Meghan Markle στο στόχαστρο ξανά; Γιατί τους κατηγορούν;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Harry και Meghan Markle στο στόχαστρο ξανά; Γιατί τους κατηγορούν;

Η συνήθεια που έγινε λατρεία

Αν νόμιζες πως θα περάσει έστω και μία μέρα (ούτε καν εβδομάδα) στην οποία δεν θα γίνει κάτι που να αφορά τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle είσαι γελασμένη. Δεν υπάρχει στιγμή που να μην είναι στο προσκήνιο και αυτό σίγουρα δεν ήταν στα σχέδια τους όταν αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τα αξιώματά τους και να μετακομίσουν στην Αμερική. Για την ακρίβεια έφυγαν ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο, για να μην είναι συνεχώς στο προσκήνιο. Δυστυχώς όμως, δεν τους αφήνουν σε ησυχία και βρίσκονται ξανά στο στόχαστρο.

Ο λόγος αυτή τη φορά αφορά κατά κάποιο τρόπο τη βασιλική οικογένεια. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρίσκονται ξανά στο στόχαστρο στα μέσα κοινωνικής καθώς χρησιμοποίησαν το παλιό τους λογότυπο – εκείνο με τα αρχικά τους και το στέμμα - παρόλο που δήλωσαν ότι εγκατέλειψαν τη βασιλική οικογένεια τον Μάρτιο. Οι πρώην royals έγραψαν μια συναισθηματική ευχαριστήρια επιστολή στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Charity StreetGames, το οποίο κοινοποίησε ο οργανισμός στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Θέλαμε να γράψουμε και να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην ομάδα του StreamGames μετά την υποστήριξή τους να παρέχουν γεύματα μέσω του Hubb Community Kitchen σε όλο το Λονδίνο. Ο αντίκτυπος του Covid-19 υπήρξε ένας τρομακτικός και δοκιμαστικός χρόνος για τόσους πολλούς ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όπως αυτές επικρατεί η καλή θέληση σε άλλους και το κοινοτικό πνεύμα». Στη συνέχεια, το ζευγάρι επαίνεσε το StreetGames, το οποίο βοηθά τα μειονεκτούντα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, αλλά και για το ότι βοήθησε το Hubb Community Kitchen, το οποίο υποστηρίζει η Meghan.

Οι haters βέβαια ήταν εκεί για να δουν και να σχολιάσουν την κίνησή τους να χρησιμοποιήσουν το logo. «Γιατί εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το royal σύμβολο;», έγραψε ένα άτομο στο Twitter.

«Πρέπει να βγάλουν αυτό το στέμμα από αυτό το λογότυπο», πρόσθεσε ένα άλλο άτομο, κι ένας τρίτος έγραψε: «Όχι βασιλείς, όχι στέμμα!». Μήπως επιτέλους να σταματήσουν να ασχολούνται με τους Sussexes; Λέμε μια ιδέα εμείς τώρα.