Η Νατάσσα Θεοδωρίδου έκανε έκπληξη στη Μενεγάκη, στην τελευταία της εκπομπή

Πατούλια Κατερίνα
Η Νατάσσα Θεοδωρίδου έκανε έκπληξη στη Μενεγάκη, στην τελευταία της εκπομπή

Η  σημαδιακή εμφάνιση της Θεοδωρίδου

Ελένη Μενεγάκη και Νατάσσα Θεοδωρίδου: Οι δύο κουμπάρες ήταν πάντα φίλες με κοινές πορείες. Παιδιά, γάμοι, χωρισμοί, διαζύγια και μια σχέση - φωτιά ανάμεσα στις ξανθές σταρ που έχουν περάσει από σαράντα κύματα. Κι όμως, η Νατάσσα ήταν πάντα εκεί για την Ελένη, στην πρώτη εκπομπή στον Alpha, στην πρώτη εκπομπή μετά το διαζύγιο από τον Γιάννη Λάτσιο, στην προτελευταία αλλά και στην τελευταία πια εκπομπή μετά από 29 χρόνια διαρκούς τηλεοπτικής παρουσίας.

Η Νατάσσα που χθες συνδέθηκε μέσω Skype με την Ελένη και δάκρυσαν παρέα, εμφανίστηκε ξαφνικά τραγουδώντας μπροστά στην κουμπάρα της, προκαλώντας της δάκρυα συγκίνησης και χαράς.

Η Νατάσσα μπήκε με το «Φεγγάρι μου» και τραγούδησε φυσικά και την «Κόκκινη Γραμμή», ένα τραγούδι που έχει σημαδέψει το διαζύγιο της Μενεγάκη από τον Λάτσιο. Η Νατάσσα ερμήνευσε και το νέο της τραγούδι και με την φωνή της, έντυσε και το πρώτο τηλεοπτικό φιλί της Ελένης στον Μάκη Παντζόπουλο.

Σε όλα μαζί, με την Μενεγάκη πάντα να συγκινείται τις στιγμές που ακούει την Θεοδωρίδου να τραγουδάει, ειδικά τις φορές που τραγούδησε για εκείνη.



Η ίδια η Θεοδωρίδου αναφωνεί, «Τόσα χρόνια μαζί, τα πήγαμε καλά» κι η Ελένη γνέφει. Η Ελένη απορεί που βλέπει την κουμπάρα της μπροστά της κι η Νατάσσα, η νονά του Άγγελου Λάτσιου, του γιου της Ελένης, εξηγεί απλά πως δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκπομπή αυτή τη μέρα.

Σου θυμίζουμε πως η Θεοδωρίδου με τον πρώην σύζυγό της, Ανδρέα Φουστάνο είχε παντρέψει την παρουσιάστρια με τον Γιάννη Λάτσιο και βάπτισαν τον πρωτότοκο γιο της Ελένης, Άγγελο. Στα χρόνια που πέρασαν, η σχέση ανάμεσα στις δύο κουμπάρες είχε σκαμπανεβάσματα με τις φήμες να θέλουν την Ελένη και τη Νατάσσα από μακριά αγαπημένες πια.