Παντρεύεται η Μαρία Ηλιάκη; Το story που μας δίχασε και μας ξάφνιασε

10 SHARES

Το είδες κι εσύ;

Η Μαρία Ηλιάκη ζει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, τα τελευταία δύο χρόνια στο πλευρό του αγαπημένου της Στέλιου Μανουσάκη. Και αυτός που είπε πως η σχέση με απόσταση δεν κρατάει, τότε δεν έχει ακολουθήσει την καρδιά του και δεν έχει παρατηρήσει τη σχέση της παρουσιάστριας με τον αγαπημένο της. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ταξιδεύει συνεχώς στην Ελβετία να δει τον Στέλιο, ο οποίος μένει και εργάζεται στο εξωτερικό.

Η καραντίνα βέβαια και η εξάπλωση του κορονοϊού τους κράτησε χώρια τέσσερις μήνες χωρίς να μπορεί ο ένας να επισκεφθεί τον άλλον, με την Μαρία όμως αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στη Ζυρίχη ήδη μία εβδομάδα και όπως βλέπουμε μέσα από τα social media περνούν φανταστικά μαζί. Κάνουν βόλτες στους δρόμους, όσο να πεις δεν κάνει τόση ζέστη εκεί, μαγειρεύουν, τρώνε και εμείς τους θαυμάζουμε. Μάλιστα η παρουσιάστρια γιόρτασε μαζί με τον αγαπημένο της τα γενέθλιά της εκεί, ποστάροντας στα story το πιο ωραίο βίντεο, που σβήνει τα κεράκια της στην αγκαλιά του.

Κι ενώ δεν έχει αναφερθεί ποτέ η ίδια σε γάμο ή κάτι τέτοιο το story που έκανε πριν από κάποια εικοσιτετράωρα μας παραξένεψε. Μήπως ήταν κάποιο υπονοούμενο αυτή τη φορά; Μήπως εμμέσως προσπάθησε κάτι να μας πει; Η Μαρία μαγείρεψε στον αγαπημένο της, ανέβασε το φαγητό στο Instagram account της και επάνω σαν λεζάντα έγραψε: «Τι γυναίκα παίρνεις».

Μαρία τι είδους υπονοούμενο είναι αυτό; Τι προσπαθείς να μας πεις;

10 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ