Γενέθλια για τη Μαρία Ηλιάκη: Το βίντεο στην αγκαλιά του συντρόφου της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γενέθλια για τη Μαρία Ηλιάκη: Το βίντεο στην αγκαλιά του συντρόφου της

Το ταξίδι στην Ελβετία

Η Μαρία Ηλιάκη είχε χθες τα γενέθλιά της και με μια γρήγορη ματιά που ρίξαμε στο Instagram account της πέρασε τη μέρα της όσο καλύτερα μπορούσε. Η χθεσινή της μέρα δεν περιλάμβανε εορτασμό με φίλους, όπως θα μπορούσαμε να έχουμε γιορτάσει όλοι. Μετά από τέσσερις μήνες που είχε να δει τον αγαπημένο της ταξίδεψε στην Ελβετία και στη Ζυρίχη, προκειμένου να περάσει τη μέρα αυτή, αλλά και μερικές ακόμη μαζί του. Η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πέρασε την πιο όμορφη μέρα της ζωής της στην αγκαλιά του συντρόφου της και το είδαμε μέσα από τα stories της.

Αρχικά μας ευχαρίστησε για τις ευχές μέσα από το account της όταν ακόμη βρισκόταν στο αεροδρόμιο, και στη συνέχεια ανέβασε ένα βίντεο που πρώτα έκανε post στο δικό του Instagram ο αγαπημένος της Στέλιος. Η 43χρονη, ναι εννοείται ξαφνιαστήκαμε κι εμείς με την ηλικία της γιατί δεν δείχνει καθόλου τόσο, έδειχνε τρισευτυχισμένη, και πως να την αδικήσουμε.

Η καραντίνα δεν ήταν ότι καλύτερο περάσαμε και αν αναγκάστηκες να μείνεις μακριά από δικούς σου ανθρώπους για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε ξέρεις και καταλαβαίνεις τα συναισθήματα της παρουσιάστριας. Σκέψου πόσο θα χαιρόσουν κι εσύ αν έβλεπες κάποιον αγαπημένο σου μετά από 4 μήνες, πόσο μάλλον αν ήταν ο σύντροφός σου.

Ο Στέλιος Μανουσάκης περίμενε την αγαπημένη του με μια τούρτα κέικ και αγκαλιά μαζί της έσβησαν τα κεράκια της παρουσιάστριας, χαρίζοντάς μας ένα από τα πιο όμορφα βίντεο της μέρας.