Seriously? Είναι οι δύο stars του Hollywood ζευγάρι;

Seriously? Είναι οι δύο stars του Hollywood ζευγάρι;

Να και κάτι που δεν περιμέναμε!

Λίγες εβδομάδες πριν, και με τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων στην Μεγάλη Βρετανία, πληροφορηθήκαμε για την επανασύνδεση ενός διάσημου και αγαπημένου ζευγαριού. Το lockdown τους έφερε πιο κοντά και αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Και πάνω που οι φανς τους ήταν ενθουσιασμένοι, φαίνεται ότι τελικά τα προβλήματα δεν μπόρεσαν να ξεπεραστούν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι όταν το γυαλί ραγίσει δεν ξανακολλάει, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα.

Αναφερόμαστε στους Lily James και Matt Smith, οι οποίοι μετά από πολύ καιρό, και αρκετές φήμες, κυκλοφόρησαν και πάλι μαζί. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν είναι όλα ρόδινα στη σχέση τους, μιας και τελευταία ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει αρκετά συχνά τη διάσημη ηθοποιό σε εξόδους με φίλους, να πίνει και να διασκεδάζει.

Και μόλις λίγες ώρες πριν, κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν τη Lily να φεύγει από εκδήλωση στο Λονδίνο, με διάσημο και super sexy ηθοποιό του Hollywood. Μάλιστα, δεν έφυγαν μόνο μαζί αλλά… μπήκαν και στο ίδιο ξενοδοχείο, όπου πέρασαν μαζί το βράδυ.

Ποιος είναι όμως ο διάσημος ηθοποιός-μήλον της έριδος; Δες παρακάτω: