Η μαμά του Παντζόπουλου ανέβασε φώτο αλλά όλοι είδαν το σχόλιο της Μενεγάκη

Η μαμά του Παντζόπουλου ανέβασε φώτο αλλά όλοι είδαν το σχόλιο της Μενεγάκη

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει και τη σχέση της μαμάς της με την πεθερά της.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκινήσει ήδη τις καλοκαιρινές της διακοπές. Όπως σου μεταφέραμε εχθές- και οι πηγές μας είναι έγκυρες- η παρουσιάστρια ταξίδεψε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου για τον αγαπημένο της προορισμό, τα Άχλα της Άνδρου. Ο Μάκης Παντζόπουλος προτίμησε το πρωινό δρομολόγιο για το νησί και πλέον η οικογένεια απολαμβάνει τις βουτιές της και τις βόλτες στα μονοπάτια του νησιού.

Και μπορεί η Ελένη Μενεγάκη εδώ και λίγα 24ωρα να έχει «σωπάσει», όσον αφορά τα instagram post της, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν παραμένει συνδεδεμένη στα social media και δεν παρατηρεί τι ανεβάζουν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Και να που η φωτογραφία της μαμάς του Μάκη Παντζόπουλου κέρδισε το λάικ της αλλά και ένα μοναδικό σχόλιο.

Από όσα έγραψε η παρουσιάστρια, καταλάβαμε πως η μαμά του Μάκη Παντζόπουλου βρίσκεται στο εξοχικό της μαμάς της Ελένης Μενεγάκη στην Κάρυστο και σε λίγες ημέρες θα πάνε στην Άνδρο. Μην ξεχνάς πως πλησιάζει και η γιορτή της μικρής Μαρίνας όπου η οικογένεια συνηθίζει να γιορτάζει στο νησί.