Η Δέσποινα Βανδή κάνει γυμναστική και τρολάρει τον εαυτό της, όπως και εμείς

Η Δέσποινα Βανδή κάνει γυμναστική και τρολάρει τον εαυτό της, όπως και εμείς

Τα βίντεο που ανέβασε είναι ξεκαρδιστικά.

Όλες ξέρουμε τι συμβαίνει όταν πηγαίνουμε στο γυμναστήριο. Ενέργεια, σωματική -ίσως και λίγο ψυχική- καταπόνηση και αντίστροφη μέτρηση των λεπτών, ενίοτε και των δευτερολέπτων, μέχρι να τελειώσει η κάθε άσκηση. Προσπαθούμε όσο γίνεται να μην γκρινιάζουμε και να μην παραπονιόμαστε, ωστόσο, άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις όταν έχεις ανεβάσει παλμούς και προσπαθείς να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα με τα push-ups ή τους κοιλιακούς.

Οι αγαπημένες celebrities βρίσκονται σε μία αντίστοιχη φάση, αφού η διασημότητα δε σημαίνει πιο εύκολη γυμναστική. Τις παρακολουθούμε τακτικά, περιμένουμε τα βίντεο που θα ανεβάσουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram με τις αγαπημένες τους ασκήσεις και γενικώς είμαστε συντονισμένες για ό,τι σχετικό με fitness, μήπως και έχουν βρει κάποιον «έξυπνο» τρόπο να γίνονται τα πράγματα λίγο λιγότερο κουραστικά.

Τελικά, όλες μαζί βρισκόμαστε στον αγώνα και η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας δύο βίντεο, στα οποία τρολάρει τον εαυτό της για τη δυσκολία της γυμναστικής και των ασκήσεων που κάνει. Για να είμαστε ειλικρινείς, βλέποντάς τη, θυμηθήκαμε όλες εκείνες τις φορές που βρεθήκαμε σε αντίστοιχη φάση και που προσπαθούσαμε να «βγάλουμε» το πρόγραμμα που μας έδωσε ο trainer ή τα αντίστοιχα workouts στο YouTube.

Τα βίντεο είναι τουλάχιστον ξεκαρδιστικά, οπότε πάτα play και καλή απόλαυση.






Δες στην παρακάτω gallery φωτογραφίες του συγκλονιστικού της κορμιού να πάρεις δύναμη.