Η Μαρία Ηλιάκη ποζάρει με τον σύντροφό της, με τον πιο παράδοξο τρόπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Μαρία Ηλιάκη ποζάρει με τον σύντροφό της, με τον πιο παράδοξο τρόπο

Μόνο από την παρουσιάστρια θα βλέπαμε ένα τέτοιο story

Εδώ και μερικές εβδομάδες η Μαρία Ηλιάκη «εγκατέλειψε» τα πάτρια εδάφη και μετά από τέσσερις μέρες μπήκε στο αεροπλάνο και ταξίδεψε μέχρι την Ελβετία προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της, τον οποίο είχε να δει από τον Μάρτιο περίπου. Η παρουσιάστρια βρίσκεται ακόμη στο εξωτερικό και όπως βλέπουμε και μέσα από το Instagram account της περνάει υπέροχα μαζί με τον καλό της.

Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα ο Στέλιος είχε τα γενέθλιά του, με την Μαρία να ανεβάζει ίσως την πιο όμορφη και τρυφερή φωτογραφία τους για να του ευχηθεί χρόνια πολλά. Από τότε που πήγε στη Ζυρίχη τους έχουμε δει πολλές φορές μαζί, όμως το story που ανέβασε πριν από μερικές ώρες η παρουσιάστρια δεν το περίμενες σίγουρα. Αν και για να είμαστε ειλικρινείς μόνο από την Μαρία Ηλιάκη περιμέναμε να δούμε ένα τέτοιο post.

Στέλιος και Μαρία ποζάρουν με τον πιο παράδοξο τρόπο στα social και αλήθεια δεν θα μας φανεί διόλου παράξενο το story αυτό να γίνει viral. Είναι άλλωστε σχεδόν μέρος της καθημερινότητάς μας πια να κυκλοφορούμε με αυτόν τον τρόπο, οπότε δεν δείχνει και τόσο ξένο. Η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος έκαναν μια σύντομη εκδρομή με τρένο και όπως αντιλαμβάνεσαι μέσα σε αυτό αναγκαστικά ταξιδεύεις μόνο φορώντας τη μάσκα σου. Μην ξεχνιέσαι, επειδή δεν είμαστε πια σε καραντίνα, δεν σημαίνει πως η πανδημία έχει εξαλειφθεί. Τουναντίον θα λέγαμε.

Ωστόσο, οι γραμμές αυτές δεν γράφονται για την πανδημία, αλλά για να πούμε πόσο cool και ακομπλεξάριστοι είναι που ποζάρουν μαζί στα social φορώντας μάσκες.