Το διαζύγιο την άλλαξε εντελώς: Η ηθοποιός έμεινε κυριολεκτικά μισή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διαζύγιο την άλλαξε εντελώς: Η ηθοποιός έμεινε κυριολεκτικά μισή

Και είναι μία κούκλα

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο ξεχωρίζουμε τη συγκεκριμένη ηθοποιό είναι το αστείρευτο και πηγαίο χιούμορ της τόσο στην κανονική της ζωή, όσο και στις ταινίες στις οποίες την έχουμε δει να συμμετέχει. To 2016 χώρισε με τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της Will Kopelman και όπως είδαμε 4 χρόνια μετά η ηθοποιός είναι στα καλύτερα της. Δεν ξέρουμε αν ο χωρισμός είναι αυτός που της έκανε καλό, αλλά σου θυμίζουμε πως εκείνο το διάστημα και λίγο μετά τον χωρισμό τους η ηθοποιός είχε χάσει 12 ολόκληρα κιλά.

Κι ενώ γενικά όσοι χάνουν εύκολα τόσο πολλά κιλά τα παίρνουν ξανά γρήγορα, εκείνη όχι απλά δεν τα πήρε, αλλά τέσσερα χρόνια μετά είναι μια καλλονή και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν. Η Drew Barrymore μπορεί να έχει ήδη αρκετά χρόνια χωρισμένη με τον σύζυγό της, φαίνεται όμως να περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της. Μάλιστα στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό περιοδικό αστειεύτηκε σχετικά με τα κιλά της και τη γυμναστική, και θυμηθήκαμε γιατί την πάμε τόσο πολύ.

Η Drew Barrymore πιστεύει ότι είναι το κάρμα της να γυμνάζεται σκληρά, για να μην έχει το μέγεθος ενός λεωφορείου. Η 45χρονη ηθοποιός αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό In Style ότι γυμνάζεται τουλάχιστον τέσσερις ημέρες την εβδομάδα για να διατηρήσει τη σωματική της διάπλαση.

«Τρώω πολύ σωστά και υγιεινά και κάνω μια ώρα Pilates τουλάχιστον τέσσερις μέρες την εβδομάδα», είπε η ηθοποιός και συνέχισε: «Πρέπει να γυμνάζομαι σκληρά για να μην είμαι στο μέγεθος ενός λεωφορείου. Και είναι εντάξει. Αυτό είναι απλάτο ταξίδι μου. Αυτό είναι το κάρμα μου. Δεν ξέρω, ίσως ήμουν λεπτή και κακιά σε μια προηγούμενη ζωή μου».

Στις φωτογραφίες πάντως που έβγαλε η ίδια τον εαυτό της πάντως είναι μια κούκλα και κορμάρα. Και να θα λέγαμε πως της πάει απίστευτα αυτό!