Body Goals: Όλες οι φωτό της Σίσσυς με μαγιό που μας ενθουσίασαν!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Body Goals: Όλες οι φωτό της Σίσσυς με μαγιό που μας ενθουσίασαν!

Μα είναι κορμάρα

Αν μας ζητούσε κάποιος να περιγράψουμε το 2020 μέχρι σήμερα, σίγουρα δεν θα λέγαμε ότι μας έχει ενθουσιάσει, ούτε ότι έχει φέρει και κάτι καλό. Ωστόσο διανύουμε τον έβδομο μήνα του χρόνου, κι επειδή έχουμε ακόμη πέντε μέχρι να το αποχαιρετίσουμε κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να μας επιφυλάσσει ακόμη η χρονιά αυτή. Αν υπάρχει βέβαια που μπορούμε να σχολιάσουμε είναι η εξέλιξη και η αλλαγή της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία φέτος πραγματικά μας έχει εντυπωσιάσει.

Είναι μία από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες και αυτό σου το έχουμε αναφέρει ξανά. Μας αρέσει ο τρόπος που μιλάει, ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα, ο τρόπος που «πουλάει» τον εαυτό της προς τα έξω. Είναι αληθινή, ακομπλεξάριστη και τόσο ετοιμόλογη που κάθε φορά μας ενθουσιάζει ο τρόπος που απαντά σε haters και γενικά μη fans που τη σχολιάζουν αρνητικά.

Η Σίσσυ έχει αλλάξει πολύ –και τώρα μιλάμε για την εξωτερική της εμφάνιση- και αυτό δεν είναι κάτι που έχει περάσει απαρατήρητο από τα ραντάρ μας. Τώρα έχει αρχίσει κι εκείνη να ανεβάζει φωτογραφίες της από καλοκαιρινές εξορμήσεις, και είναι αλήθεια πως το λατρεύουμε κάθε φορά που μπαίνουμε στο Instagram και βλέπουμε στο feed μας κάποια φωτογραφία της. Ειδικά όταν σε αυτή φορά μαγιό.

Και μέχρι στιγμής την έχουμε δει ήδη τρεις φορές με το μαγιό της, με τα μάτια μας σαφώς να κάνουν καρδούλες. Έχει αδυνατίσει πολύ και από εμάς έχει ένα τεράστιο μπράβο για την προσπάθειά της και το αποτέλεσμα. Είναι υπέροχη και αρκεί να δεις τις φωτογραφίες της στο Instagram account της για να πειστείς.

Δεν σου λέμε ψέματα πάντως είναι υπέροχη, κι εμείς έχουμε κατενθουσιαστεί.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.