Αντίνοος Αλμπάνης: Ένα χρόνο από το πρόβλημα υγείας του και είναι κάπως έτσι

Αντίνοος Αλμπάνης: Ένα χρόνο από το πρόβλημα υγείας του και είναι κάπως έτσι

Η χαρά της ζωής προσωποποιημένη

Μπορεί το 2020 να μην έχει φερθεί και πολύ καλά μέχρι στιγμής, όμως και το 2019 πέρυσι μας έδωσε ίσως μία από τις πιο συνταρακτικές ειδήσεις που θα μπορούσαμε ποτέ να διαβάσουμε. Στις 12 Ιουλίου του 2019 ο Αντίνοος Αλμπάνης με ένα απλό, λιτό story στο Instagram account του επιβεβαίωσε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε λέγοντας: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναιιι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας». Και κάπως έτσι τα σοκ μας χτύπησαν απανωτά, αφού δεν το φανταζόμασταν με τίποτα κάτι τέτοιο.

Ο ηθοποιός δεν μιλούσε πολύ για το πρόβλημα του, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2019 μίλησε για πρώτη φορά για όλα, και φυσικά δεν μπορούσαμε παρά να συγκινηθούμε. «O,τιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, είτε αρνητικό, είτε θετικό μας πηγαίνει παρακάτω, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό, να μπορούμε να το επεξεργαζόμαστε σωστά και να εξελισσόμαστε. Αν μπορούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, να παίρνουμε κουράγιο. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. . . Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε στηρίζουν και να σε αγαπάνε. Είμαι καλά, είμαι ζωντανός και δυνατός. Είναι λογικό να περνάς και από το στάδιο του φόβου», είχε πει τότε σε συνέντευξή του σχετικά με το θέμα του.

Ο ηθοποιός που δείχνει πια να έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα υγείας του (απίστευτα υπέροχη και θετική είδηση) έναν χρόνο μετά είναι στην καλύτερη φάση της ζωής του. Η φωτογραφία στην οποία τον είδαμε στο Instagram μόνο θετικά σχόλια και συναισθήματα θα μπορούσε να μας δημιουργήσει, και αλήθεια χαιρόμαστε που τον βλέπουμε να διασκεδάζει με τους φίλους του.

Τη φωτογραφία ανέβασε η ηθοποιός και φίλη του Σοφία Φαραζή, στην οποία βρίσκεται μαζί με άλλους φίλους στην Αίγινα –προφανώς σε κάποιο φιλικό σπίτι- και όλοι μαζί απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην πισίνα, παρέα με φουσκωτούς μονόκερους και κύκνους.