Στην πρώτη εμφάνισή της μετά τον χωρισμό, η star είναι άλλος άνθρωπος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Στην πρώτη εμφάνισή της μετά τον χωρισμό, η star είναι άλλος άνθρωπος

Δεν δείχνει να περνάει άσχημα πάντως

Ένα ζευγάρι μείον μετρά το Hollywood από τα μέσα Μαΐου, όταν και αποκαλύφθηκε πως η γνωστή ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον επί πέντε χρόνια σύζυγό της. Ένας χωρισμός αρκετά επεισοδιακός και με δηλώσεις που δεν τιμούσαν ούτε την ηθοποιό, ούτε τον σύζυγό της. Μέσα στον Απρίλιο λοιπόν η star κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, η οποία ωστόσο πήρε αναβολή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Εκείνη στην πορεία τον κατηγόρησε ότι την πέταξε έξω από το σπίτι τους, και της απαγόρευσε να επιστρέψει. Μάλιστα της ζήτησε να έχει μεταφέρει τα πράγματά της μέχρι τις 18 Μαίου, κάτι που ήταν αδύνατο, ενώ η αίτησή της για παράταση δεν... εισακούστηκε.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η πρόθεση για διαζύγιο υπήρχε αρκετό καιρό πριν, μιας και ο γάμος τους είχε τελειώσει, κι ενώ όλοι –ναι κι εμείς- πίστευαν ότι ο λόγος ήταν φυσικά τρίτο πρόσωπο, διαψευστήκαμε. Η ηθοποιός έπειτα από 5 χρόνια γάμου ήθελε να κάνει ένα παιδί, εκείνος έχει δύο από τον προηγούμενο γάμο του, οπότε στον τομέα αυτό δεν τα βρήκαν. Ωστόσο, δεν θα λέγαμε πως η ηθοποιός είναι «στα πατώματα» και δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της.

Τουναντίον μάλιστα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την 34χρονη ηθοποιό με την αδερφή της σε έξοδο για ψώνια στο Manhattan και από τις φωτογραφίες που ειδαμε θα λέγαμε πως είναι άλλος άνθρωπος. Οκ, φορούσε μάσκα θα μας πεις, αλλά έστω ακόμη και από αυτό δεν φαινόταν να μη μπορεί να αντέξει το βάρος του χωρισμού. Το αντίθετο βέβαια, έκανε τα ψώνια της και στην πορεία πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι της.

Σε περίπτωση που δεν κατάλαβες αναφερόμαστε στη Mary Kate Olsen, η οποία έπειτα από πέντε χρόνια έγγαμου βίου, χώρισε έτσι απλά. Οκ, υπάρχει αιτία, όμως απ’ ότι βλέπουμε δεν έχει ανησυχήσει και πολύ για το διαζύγιο αυτό. Όχι τόσο, όσο πιστεύαμε στην αρχή τουλάχιστον. Ίσως εν τέλει η επιλογή του χωρισμού να της κάνει καλό.

Δες τις φωτό στις οποίες απαθανατίστηκε.